ČVOR VRBOVSKO I BOSILJEVO II

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb vozi se jednim trakom

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb vozi se jednim trakom
23.07.2019.
u 08:32
U pomorskom prometu nema poteškoća.
Pogledaj originalni članak

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo II u smjeru Zagreba (na 14.km ) vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h, zbog prometne nesreće, javlja HAK.

Tijekom dana povremeno očekujemo pojačan promet na glavnim prometnicama u smjeru mora i unutrašnjost, osobito na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), na prilazima turističkim središtima.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.