kolaps

Zbog oluje 50.000 britanskih kućanstava ostalo bez struje

Foto: pixsell
Zbog oluje 50.000 britanskih kućanstava ostalo bez struje
04.04.2012.
u 15:03
Najteže je u okruzima Yorkshire i Durham gdje je snijeg mjestimično tijekom noći napadao i do 30 centimetara
Pogledaj originalni članak

Jako olujno nevrijeme praćeno snijegom i poledicom ostavilo je čak 50.000 kućanstava i poduzeća bez struje na sjeverozapadu Velike Britanije.

BBC javlja da je najteža situacija u okruzima Yorkshire i Durham gdje su vlasti izdale priopćenje u kojem stanovništvo upućuju na oprez zbog poledice i snijega koji je preko noći mjestimično napadao i do 30 centimetara. Pojedine su državne prometnice i autoceste zatvorene, a u tijeku je osposobljavanje električnih mreža koje bi do kraja dana trebale biti popravljene.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
DERAN
15:23 04.04.2012.

al sam se sad nasikiro....