niz nepogoda

Zbog nevremena u Splitu nisu isploviti trajekti, na Hvaru nestala 78-godišnjakinja

Foto: PIXSELL/PU splitsko-dalmatinska
Nestala Javorka Boljat
Foto: PU splitsko-dalmatinska
Nestala Javorka Boljat
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Unatoč prekidima pojedinih linija, trajekt za Brač još uvijek odolijeva vremenskim uvjetima
26.12.2020.
u 20:46
Nestala žena rođena je 1942. godine, a iz mjesta prebivališta, Vrboska - uvala Basina, udaljila se u četvrtak,  24. prosinca, u poslijepodnevnim satima
Pogledaj originalni članak

Zbog pogoršanih vremenskih prilika i pojačanog vjetra koji na moru stvara višemetarske valove, u subotu navečer nisu isplovili trajekti na linijama Sumartin-Makarska i Sućuraj - Drvenik, izvijestili su iz Jadrolinijine agencije u Splitu.

Također zbog pogoršanih vremenskih okolnosti na moru tijekom dana su bile u prekidu i katamaranske linije Vis-Split-Vis i Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, rekla je voditeljica Jadrolinijine agencije Jelena Ivulić.

Najavila je da će se u nedjelju ujutro na temelju meteoroloških prognoza, odlučiti o trajektnom i katamaranskom prometu na splitskom plovnom području.

78-godišnjakinja nestala na Hvaru

Hvarska policija zaprimila je u subotu dojavu o nestanku 78-godišnje žene, Javorke Boljat, iz mjesta Vrboska na Hvaru, priopćeno je večeras iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Nestala žena rođena je 1942. godine, a iz mjesta prebivališta, Vrboska - uvala Basina, udaljila se u četvrtak,  24. prosinca, u poslijepodnevnim satima. Policija navodi da je visoka 160 cm, izrazito slabe tjelesne građe, sijede kose, te je najvjerojatnije obučena u crne hlače, crnu jaknu, crne cipele i na glavi ima maramu.

PU splitsko-dalmatinska je pozvala građane koji su vidjeli nestalu 78-godišnjakinju ili imaju informacije o njoj da o tome obavijeste policiju na broj 192. Također je objavila fotografiju nestale.

VIDEO Snijeg nadomak Splita

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar KarenOF76
KarenOF76
22:17 26.12.2020.

Boк! Molim vаs, glаsajte za mojе еrоtskе fоtоgrаfijе nа mojоj straniсi > https://vo.la/HW6Uj