Sudjelovalo više vozila

Nesreća kod Zaprešića: Jedna osoba poginula, promet prekinut na DC1

Foto: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija
Prometna nesreća
Foto: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija
Prometna nesreća
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Prometna nesreća
Foto: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija
Prometna nesreća
16.12.2019.
u 10:07
Promet je zatvoren u oba smjera od Kupljenovog do Bistre i odvija se obilazno.
Pogledaj originalni članak

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se u 5.50 sati dogodila kod Zaprešića na državnoj cesti DC1 između Pojatnog i Kupljenova. Više vozila sudjelovalo je u nesreći.  

Kako navodi stranica Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija, promet je zatvoren u oba smjera od Kupljenovog do Bistre i odvija se obilazno.

Obilazak je županijskom cestom Luka-Kupljenovo-Pojatno i obrnuto, upozoravaju u ponedjeljak ujutro  iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, a mogući su i odroni. U Gorskom kotaru ponegdje ima magle.

Promet je pojačan na gradskim cestama i obilaznicama.

Zbog zimskih uvjeta, promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama te motornim vozilima bez propisane zimske opreme na cestama Bjelopolje-Donji Lapac i Šušanj-Štirovača.

Kolona teretnih vozila pred naplatnom postajom Bregana u smjeru Slovenije duga je oko 2 kilometra.

U pomorskom prometu nema poteškoća. 

Video: Otac heroj: Spasio kćer kad je auto 'uletio' u trgovinu pa poginuo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MI
Mia0900
08:00 16.12.2019.

Dok se na toj cesti ne stave kamere, ovo ćemo čitati svaki dan. Cesta je prepuna nepreglednih zavoja, a pojedinci non stop pretiču preko pune linije. Policije tamo gotovo da i nema.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
09:33 16.12.2019.

Zagorci za volanom...

LI
liliZG
11:03 16.12.2019.

tzv. zagorska magistrala koja je odnijela nebrojno turskih života. taman bi na toj dionici zaspali , svojim kombijima punim žena i djece obično završili u kanalu...... varljiva je to cesta sa ludim zavojima gdje svi misli da ga mogu isfurati u malo većoj brzini a onda ga zavoj počne vući na kontra stranu i to je to........