Ne podnosi poraz

Zbog Milanovića pljuvao po kući, psovao, šutao bor: 'Zbog ovakvih mi je drago što je Zoki pobijedio'

Foto: Screenshot Reddit
Zbog Milanovića pljuvao po kući, psovao, šutao bor: 'Zbog ovakvih mi je drago što je Zoki pobijedio'
07.01.2020.
u 09:30
Jedan stariji muškarac poprilično je loše podnio poraz na predsjedničkim izborima pa je za svoje ukućane napravio pravi show, a snimka onoga što je radio završila je na internetu
Pogledaj originalni članak

Društvenim mrežama širi se snimka jednog, najblaže rečeno, ogorčenog birača koji je poludio zbog pobjede Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima.

Stariji muškarac pljuvao je po kući, psovao ''majku hrvatsku'', šutao kuglice s okićenog božićnog drvca, gurao ženu, a vrhunac njegove ljutnje bilo je kada je prišao televizoru, otkopčao hlače i prislonio svoje međunožje na ekran dok je Milanović držao govor.

Dok je on radio show po dnevnoj sobi, njegovi ukućani glasno su se smijali pokazujući mu tako da odobravaju njegovo ponašanje, a usput su ga i snimali.

 

"Nikada neću kupiti rabljeni TV", "Neka ti je 70 godina, kod mene bi izletio naglavačke van iz kuće! I ovo mi nikada neće biti jasno kod 'njih', kako ove dvije žene su naučene biti tako ponizne i šutljive", "Zbog ovakvih mi je drago što je Zoki pobijedio", "Ovakvi su mi bili velika motivacija da glasam za Zokyja", samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Dok se u snimci navodi kako je muškarac iz Hercegovine, neki komentatori sugeriraju da je iz Dubrovnika.

VIDEO Milanović verbalno napadnut na biralištu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 169

TA
Tales
09:50 07.01.2020.

To su ti HDZ seljačine, taj bi glasao i za majmuna da ga obuku u plavi šuškavac

KM
ko_munjara
10:10 07.01.2020.

Eto, pa nemojte izlaziti na izbore pa će vam ovakvi i dalje birati umjesto vas.

Avatar ShuPac
ShuPac
10:04 07.01.2020.

žalosno je da ''ovo'' ima pravo glasa