protest

Zbog kritika Bild izašao bez ijedne fotografije

Zbog kritika Bild izašao bez ijedne fotografije
10.09.2015.
u 17:00
Prazna bijela polja ostala su na mjestima gdje su trebale biti fotografije
Pogledaj originalni članak

Najtiražniji europski tabloid njemački Bild, koji se po svakom primjerku tiska u više od tri milijuna primjeraka, izašao je jučer bez ijedne fotografije. Na mjestima gdje su trebale biti snimke ostavljena su bijela polja, a Bild je taj neočekivani potez opravdao odgovorom na sve kritike koje su mu upućene zbog objave fotografije Aylana Kurdija, trogodišnjeg Sirijca čije je tijelo more izbacilo na plažu u Turskoj. Potresne slike obišle su svijet i izazvale žestoke kritike javnosti.

– Javnost treba znati što se događa, sada vidite što znače novine bez fotografija – kažu u Bildu.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

PL
@ploto@
17:28 10.09.2015.

– Javnost treba znati što se događa, sada vidite što znače novine bez fotografija – kažu u Bildu.********************** Još jedna podla manipulacija u nizu.Nastavljaju sa onim što najbolje znaju,a to su podvale,obmane i opsjene.Ovo je zapravo drugi put da koriste istu sliku u istu svrhu.Da li su ikad obajvljivali slike pobijene djece Iraka,Libije i Afganistana pod američkim bombama.Mediji u službi neoliberalnog korporativnog fašizma.

DA
dasdase
17:51 10.09.2015.

"Najtiražniji europski tabloid njemački Bild, koji se po svakom primjerku tiska u više od tri milijuna primjeraka". "po svakom primjerku tiska u više od tri milijuna primjeraka". Ljdi koji nisu u stanju složiti jednu suvislu rečenicu kroje javno mišljenje, dovode i ruše s vlasti premijere, smjenjuju trenere u sportu i sl. Samo su oni najpametniji, nepogrešivi, misle da sve znaju, a ni svoj posao ne znaju raditi (soim naravno kao plaćenici, u tome su neprikosnoveni).

PL
@ploto@
17:29 10.09.2015.

Dva puta napišem komentar i umjesto komentara,pojavi se :" Komentar nema sadržaja" !! Ovo je novi udar na demokraciju i slobodu.