atentat

Zbog informacije o atetntatu na Dačića, uhićen i D. Golemović

Foto: Pixsell
Zbog informacije o atetntatu na Dačića, uhićen i D. Golemović
21.06.2010.
u 08:51
Suradnici Darka Šarića planirali su napad na ministra policije Srbije Ivicu Dačića tijekom jučerašnjeg posjeta Banjoj Luci, potvrđeno je Pressu u vrhu srbijanske policije!
Pogledaj originalni članak

BEOGRAD - Beogradski dnevnici Blic i Press danas donose vijest o planiranom ubojstvu srbijanskog ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića za njegova nedjeljenog posjeta Banjoj Luci. Temeljem informacija o atetntatu policija je u Banjoj Luci privela pa ubrzo pustila srbijanskog kontroverznog poduzetnika Zorana Ćopića (44) kojega se sumnjiči za pranje novca za narkobossa Darka Šarića, a u ovom slučaju da je planirao atentat na Đačića i hrvatskog tajkuna Dražena Golemovića (37) koji je pobjegao iz Hrvatske u BiH.

Srbijanski mediji tvrde da iza atetntata stoji narkoboss Darko Šarić. Suradnici Darka Šarića planirali su napad na ministra policije Srbije Ivicu Dačića tijekom jučerašnjeg posjeta Banjoj Luci, potvrđeno je Pressu u vrhu srbijanske policije!

Kako saznaju, policija je presrela razgovore nekoliko Šarićevih suradnika koji su se u šiframa dogovarali da Dačića napadnu u Banjoj Luci.  Zbog toga je za Dačićeva posjeta osiguranje podignuto na najvišu moguću razinu, piše današnji Press, a Blic podsjeća da je Dražen Golemović, prema pisanju medija, u Zagrebu svjedočio kako je Sreten Jocić naručio ubojstvo Ive Pukanića.

Kako doznaje Press, policija temeljem raspoloživih informacija sumnja da su napad na Dačića organizirali izvjesni Čombe i Božović, koji su na direktnoj vezi sa Šarićem.

- Njihov plan je bio napasti kolonu s ministrom Dačićem. Prema onome što znamo, oni nisu planirali ubiti ministra nego samo zapucati na kolonu ili aktivirati bombu, čime bi poslali poruku vlastima u Srbiji - objašnjava anonimni sugovornik Pressa koji dodaje da je ministra Dačića jučer u Republici Srpskoj osiguravalo 100 specijalaca, a iz zraka je kolonu osiguravao policijski helikopter.

Press je iz vrha MUP-a Srbije dobio potvrdu da je "bilo informacija o ugroženosti ministra Dačića" ali da se o njegovoj sigurnosti inače vodi dosta računa, posebice nakon početka obračuna sa Šarićevim narkoklanom".

- Dačića poznajem iz vremena kad nije bio ministar. Otkako je na toj dužnosti, nisam ga ni vidio ni čuo, što je dobro i za mene i za njega - rekao je za Blic Ćopić kojega od tjeralice srbijanske policije u Republici Srpskoj štiti tamošnje državljanstvo.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
18:56 21.06.2010.

. ..Dačiću,Dačiću-Ti si bio i ostao MiLLoševićev GLAVNI TAJNI AGENT A NISI ZNAO DEŠIFROVATI NAŠE PARTIZZANSKE PORUKE TJ.Mi SMO PLANIRALI i DANAS IZVRŠILI \"OLAKŠAVANJE\"Nove Banjalučke BANG,BANG,bankice(11.900KM i 805.Eura)u naselju LLazarevo-RADI PLJAČKICE TVOG DODIKA IZ 2006.g.OD 100.EVRA U Laktašima A NE DA TE KOKNEMO. ..P.S.A ŠTO SE TEBE&CCo. TIČE her Dačiću-IMAMO\"SPORNIH\"TRI MILIONA RAZNORAZNIH GRANATA NA NAŠ CRVENI VUKOVAR. ..POSLIJE TITA-TITTO. ..

Avatar Svećenik
Svećenik
11:04 21.06.2010.

drugorazredni šaner, švercer ukradenom robom koji je oblačio zagrebačke fifice i \"zlatnu mladež - prdež\", lik koji se oženio ženom mahnitog ubojice, sada je odjednom postao tajkun. Hrvatski san se ostvario...

FE
Felicijen
16:35 21.06.2010.

Zapravo nam Bosna dobro dođe kao odvodni sifon za naše smeće. Žalosno je samo to što za to služimo i mi drugima.