Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atentat
Povratak na članak

Zbog informacije o atetntatu na Dačića, uhićen i D. Golemović

Suradnici Darka Šarića planirali su napad na ministra policije Srbije Ivicu Dačića tijekom jučerašnjeg posjeta Banjoj Luci, potvrđeno je Pressu u vrhu srbijanske policije!

Komentari 4

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
18:56 21.06.2010.

. ..Dačiću,Dačiću-Ti si bio i ostao MiLLoševićev GLAVNI TAJNI AGENT A NISI ZNAO DEŠIFROVATI NAŠE PARTIZZANSKE PORUKE TJ.Mi SMO PLANIRALI i DANAS IZVRŠILI \"OLAKŠAVANJE\"Nove Banjalučke BANG,BANG,bankice(11.900KM i 805.Eura)u naselju LLazarevo-RADI PLJAČKICE TVOG DODIKA IZ 2006.g.OD 100.EVRA U Laktašima A NE DA TE KOKNEMO. ..P.S.A ŠTO SE TEBE&CCo. TIČE her Dačiću-IMAMO\"SPORNIH\"TRI MILIONA RAZNORAZNIH GRANATA NA NAŠ CRVENI VUKOVAR. ..POSLIJE TITA-TITTO. ..

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
11:04 21.06.2010.

drugorazredni šaner, švercer ukradenom robom koji je oblačio zagrebačke fifice i \"zlatnu mladež - prdež\", lik koji se oženio ženom mahnitog ubojice, sada je odjednom postao tajkun. Hrvatski san se ostvario...

VL
FE
Felicijen
16:35 21.06.2010.

Zapravo nam Bosna dobro dođe kao odvodni sifon za naše smeće. Žalosno je samo to što za to služimo i mi drugima.

VL
VO
Vorosmart
19:19 21.06.2010.

1.Ako je ovo istina,Dačić kod mene postaje pozitivac bez obzira što je Slobin omladinac i nasljednik.A i ime mu je Ivica. Na hrvatskog premijera i ministra policije ne planiraju atentat niti hoće,jer nema potrebe. 2.Mislio sam da je Golemović kriminalac,a ne tajkun?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.