Spasio štene

Zavezana lancem u podrumu, kujica nije imala vode ni hrane

Foto: Privatni album
Sophia Bella
Foto: Privatni album
Sophia Bella
Foto: Privatni album
Sophia Bella
Foto: Privatni album
Sophia Bella
Foto: Privatni album
Sophia Bella
11.04.2016.
u 21:58
Očito je u podrumu bila nekoliko dana, jer vidio sam je jednom kad je trčkarala po dvorištu, kaže Željko Rupnik
Pogledaj originalni članak

Dvomjesečnu je kujicu Željko Rupnik u susjedovu podrumu pronašao zavezanu lancem. Tužno je cvilila, bila je i gladna i žedna.

- Nanjušio ju je moj pas. Nahranio sam je i dao joj vode, a onda sam sve htio riješiti sa susjedom. Tu malenu u njegovom sam dvorištu vidio i nekoliko dana ranije, trčkarala je po dvorištu, ali nisam znao da je u podrumu - ispričao nam je Ž. Rupnik. Kaže, obavijestio je i policiju i SUZA-u.

- Policija je brzo došla, rekli su mu da štene ne može biti u podrumu, da ga odnese u kuću. Vidio sam kako ju nosi držeći je samo za jednu nogu. Poslije se vratio u podrum, nisam znao gdje je kujica -  kaže Ž. Rupnik. Pokušao je sa susjedom i razgovarati, no jedva je izbjegao fizički sukob. Kaže, to je osoba s kojom inače imaju problema i koja se nikako ne može brinuti za životinju. Bojao se da nije malenu i ubio, obišao je cijelu ulicu, otvarao i kante za smeće, ali je nije pronašao. Nakon noći s malo mira i sna u telefonskom razgovoru SUZA ga je obavijestila da je isto takvo štene u svom dvorištu pronašla susjeda koja živi nekoliko kuća dalje.

- Bila je to kujica iz susjedova podruma. Iako kaže da mu je pobjegla, siguran sam da ju je sam ubacio u njezino dvorište. Malena je privremeno zbrinuta, a sad joj tražimo dom - kaže njezin spasitelj Ž. Rupnik.

Malena kujica u međuvremenu je dobila i ime, nazvali su je Sophia Bella. Punog trbuščića, čista i mirisna, čeka svog udomitelja. Za ostale informacije zovite na 091/1214696.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
MarkoKosmicki
08:26 12.04.2016.

mozak bi ti nekad trebao raditi zmijo..

EB
EBERT
07:35 12.04.2016.

glavno je da u kuci visi veliki kriz i krunica. Dobri katolicki moral?

MA
MarkoKosmicki
08:24 12.04.2016.

nepljuj po svetinjama sotono....