Stravičan zločin

Zatukao majku dok su brat i sestrica spavali

Foto: Frane Šarić
Zatukao majku dok su brat i sestrica spavali
29.07.2015.
u 17:57
Dan poslije zločina muškarac je zvao majčinu prijateljicu te joj je rekao da mami Mirjani nema traga, da je nestala
Pogledaj originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 26-godišnjeg Zadranina zbog ubojstva 49-godišnje majke Mirjane S. On ju je kliještima zatukao u stanu u noći sa 7. na 8. svibnja, i to navodno u trenutku dok su mu u susjednoj sobi spavali 11-godišnji brat i sestra.

– Više ju je puta snažno udario po glavi dok je spavala nanijevši joj višestruke prijelome lubanje s opsežnim nagnječenjem mozga od čega je preminula. Tereti ga se da je potom njeno tijelo zamotao u razrezani zračni gumeni madrac i odvukao u prostoriju koju koristi u prizemlju zgrade – piše u DORH-ovu priopćenju.

Kliješta je potom sakrio u potkrovlju zgrade. Ubojica je prema nekim navodima imao problema s opijatima koje je navodno počeo konzumirati nakon što mu se prije 11 godina objesio otac. Dan nakon tragedije o nestanku Mirjane S. policiju je obavijestila njena prijateljica. Navodno je nju zvao ubojica kako bi joj rekao da majci nema traga.

>>Nasmrt zatukao majku jer mu nije željela donijeti čašu vode

>>Križevci: Pomahnitali sin šipkom zatukao majku pa otišao na pivo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

CE
cenzura
19:01 29.07.2015.

Zbog ovog i ovakvih treba uvesti smrtnu kaznu!

LI
lipota
01:27 30.07.2015.

droga isprala mozak :( smece jedno to ti je mater,koliko je samo suza isplakala zbog tebe,nocima nije spavala,kuhala ti,prala tvoja govna,trpila tvoju "bolest" i uvik je bila uz tebe. smece da bi smece

DR
dragica949
18:48 29.07.2015.

Zar u hrvatskom jezuku nema adekvatnijeg i manje dramatičnog izraza od "zatukao"?Ubio,nije dovoljno?Zatuće se krava ili bik.