Izudarao djevojku

Zatočio svoju djevojku, izudarao je i na kraju opljačkao

Foto: Ilustracija
Zatočio svoju djevojku, izudarao je i na kraju opljačkao
24.01.2011.
u 09:43
Policija je jučer uhitila 38-godišnjaka iz Rijeke koji je u petak u iznajmljenom stanu u Ulici Benka Benkovića u Zadru svoju 24-godišnju djevojku izudarao, oduzeo joj mobitel i uz prijetnje joj nije dopuštao da izađe iz stana
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Policija je jučer uhitila 38-godišnjaka iz Rijeke koji je u petak u iznajmljenom stanu u Ulici Benka Benkovića u Zadru svoju 24-godišnju djevojku izudarao, oduzeo joj mobitel i uz prijetnje joj nije dopuštao da izađe iz stana.

- Sutradan je djevojka ipak izašla iz stana, na što ju je 38-godišnjak ponovno uhvatio u Ulici Stjepana Radića. Uhvatio ju je za ruku, odvukao u sporedno dvorište, izudarao je, oduzeo drugi mobitel koji je razbio te joj oduzeo novac iz novčanika. Oduzeo joj je oko 2000 kuna. Nakon toga muškarac je pobjegao u Rijeku, gdje je i pronađen - istakli su iz zadarske policije.

Djevojka je zadobila lakše tjelesne ozljede, a protiv muškarca je nakon kriminalističkog istraživanja podnesena kaznena prijava zbog kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje, oštećenja tuđe stvari i teške krađe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
-obrisani-
11:37 24.01.2011.

Koji je vrag tim ljudima? Zašto nije odmah otišla na poljiciju i prijavila ga.

BA
BandaZG
13:31 24.01.2011.

Možda nije htjela platiti svoj dio režija i stanarine? Čudno je da čovjek jedan dan ustane i odluči prebiti djevojku i uzeti joj mobitel i novce.

MA
mamba64
15:59 24.01.2011.

Ovo smeće od životinje u ljudskom obliku gori je od ČETNIKA: