ZBOG RAZMINIRANJA

Zastoji prometa na autocesti od Novske do Nove Gradiške

Foto: Željko Gašparović/VLM
zastoj,autoput (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
zastoj,autoput (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
zastoj,autoput (1)
27.09.2012.
u 12:01
Razminiranje traje od 9 do 18 sati. Promet se odvija prvih 20 minuta svakog punog sata, a 40 minuta vozila su zaustavljena ispred zone radova na dionici Novska – Okučani
Pogledaj originalni članak

Od ponedjeljka, zbog radova na razminiranju uz autocestu A3, na dionici Novska – Okučani – Nova Gradiška, na snazi je privremena regulacija prometa.

Razminiranje traje od 9 do 18 sati. Promet se odvija prvih 20 minuta svakog punog sata, a 40 minuta vozila su zaustavljena ispred zone radova na dionici Novska – Okučani, dok se u zoni čvora Okučani, uključujući naplatnu postaju Okučani, i čvora Nova Gradiška promet odvija od 30. do 50. minute svakog punog sata.

Idućih 40 minuta vozila su zaustavljena ispred zone radova. Privremena regulacija prometa bit će postavljena u oba smjera. Zbog radova kod čvora Novska, Okučani i Nova Gradiška stvaraju se veće kolone vozila. Prometna policija dodatno regulira promet.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mlijeko
mlijeko
13:13 27.09.2012.

Koja gužva. Svima koji putuju preporučam da izađu u Novskoj ili u Lužanima i da nastave lokalnim cestama. Jedna traka je mogla uvijek biti puštena u promet, jer zbog čega rade razminiranje sa obe strane autoceste ?!!!!

DA
danijeluskoci
13:02 28.09.2012.

kolika je sada cestarina