ODRŽANA KOMEMORACIJA

Ovo su žrtve pomahnitalog ubojce u Crnoj Gori: Danas održan pokop Nataše (35) i njenih sinova

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Ovo su žrtve zločina u Cetinju
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
Montenegro mass shooting
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
Montenegro mass shooting
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
Montenegro mass shooting
14.08.2022.
u 12:51
Danas je održana i komemoracija koja je započela minutom šutnje za poginule žrtve, a na kojoj su prisustvovale obitelji stradalih, predsjednik Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović te ostali lokalni dužnosnici
Pogledaj originalni članak

Danas će tijekom dana biti održan pokop ubijene medicinske sestre Nataše Pejović Martinović (35)  i njenih sinova u dobi od 8 i 11 godina, koje je u petak na Cetinju usmrtio Vuk Borilović (34) u krvavom napadu.  Osim obitelji, Borilović je usmrtio još sedmero ljudi, nakon čega ga je ubio sugrađanin. Još je šestero osoba ozlijeđeno u napadu, a jedna osoba trenutno se nalazi u kritičnom stanju, prenosi 24 sata.

Borilović je usmrtio Milana Mitrovića (37) te svog ujaka Gorana Đurišića (54) koji ga je pokušao zaustaviti. Ubijen je i Rajko Drecun (56), Dmitrij Drecun (81), Danica Drecun (74) te susjede sestre Danijela Radunović (51) i Aleksandra Radunović (52). 

Foto: Privatna arhiva
Ovo su žrtve zločina u Cetinju

Pokop će danas biti održan i za Milana Mitrovića, Gorana Đurišića te Dmitrija, Danice i Rajka Drecuna. 

Medicinska sestra Nataša te njena djeca bit će pokopana u 15 sati na groblju u Bajicama. Ubojičin ujak će biti pokopan na Gradcu U 15 sati, dok će obitelj Drecun biti pokopana u 16 sati u Ljubostinju. 

Danas je održana i komemoracija koja je započela minutom šutnje za poginule žrtve, a na kojoj su prisustvovale obitelji stradalih, predsjednik Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović te ostali lokalni dužnosnici, prenosi Vijesti.me

- S posebnim poštovanjem pamtit ćemo našu Natašu i njene anđele, našu Danicu, Dimitrija, Rajka, Aleksandra i Milu, Mitra, Gorana. Njihovi brutalno prekinuti životi ostaju dio naših sjećanja, ali i opomena svima da sve da se ovakav tragičan događaj više ne ponovi, nikad se ne ponovi - kazao je Đurašković. 

>> VIDEO Krvoproliće u Crnoj Gori: Ubijeno 11 osoba među kojima su i djeca, napadača (34)  usmrtio sugrađanin

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SD
sdragan
13:28 14.08.2022.

Iskrena sućut obitelji...Ne mogu da verujem da je motiv za sva ova ubistva, neplaćena stanarina??! Ima tu nečeg dubljeg sigurno...Nadam se da će istraga uspeti da dodje do istine.

Avatar El Indio
El Indio
13:02 14.08.2022.

Sucut obitelji. Da nije bilo onog prestupnika zakona koji je zaustavio krvnika bilo bi vise zrtava. Dobro je napravio i zasluzuje oprost iz proslosti