Isti počinitelji?

Zaprijetili pištoljem i šipkom: Nakon hotela u Selcu opljačkan i riječki Jadran

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Zaprijetili pištoljem i šipkom: Nakon hotela u Selcu opljačkan i riječki Jadran
22.08.2016.
u 09:57
Dvojica s maskama na licu djelovala su mirno, odavala su dojam da im to nije prvi put da izvode oružanu pljačku...
Pogledaj originalni članak

Oružano razbojstvo dogodilo se u noći na nedjelju na recepciji hotela Jadran na Šetalištu XIII. divizije u Rijeci. Razbojnici su uz prijetnju oružjem oteli novac, no ozlijeđenih, srećom, nije bilo. Prema prvim informacijama, pljačkaši su se domogli nekoliko desetaka tisuća kuna, piše Novi list.

– Na recepciji hotela, u ulaznom holu, pojavila su se dvojica, jedan je bio naoružan pištoljem, a drugi je imao šipku. Dvojica s maskama na licu djelovala su mirno, odavala su dojam da im to nije prvi put da izvode oružanu pljačku – kazao je Novom listu čovjek upućen u okolnosti prepada.

Prva policijska patrola brzo je stigla na mjesto događaja, no razbojnicima se u međuvremenu već izgubio trag.

Ovaj prepad ima niz sličnosti s razbojstvom koje se prije tjedan dana dogodilo na recepciji hotela Slaven u Selcu. Tada je turistička tvrtka oštećena za dvadesetak tisuća kuna. Oba prepada izvela su dvojica maskiranih razbojnika, oboružana vatrenim i hladnim oružjem, pojavili su se u otprilike isto vrijeme u noći, tako da je lako moguće da se radi o istim počiniteljima. Sumnja se i kako im ova dva prepada nisu jedini slučajevi otimanja novca u Hrvatskoj. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.