sam svoj majstor

Pogledajte kako na jednostavan način napraviti pravu grijalicu

Foto: screenshot/youtube
lučica i grijalice
11.01.2014.
u 09:45
Ako vam i nije potreban dodatni izvor topline, sigurno ste znatiželjni i želite provjeriti je li ova ideja zaista učinkovita
Pogledaj originalni članak

U ove zimske dane svaki dodatni izvor topline dobro dođe. Bez obzira na koji način se grijete, možete isprobati i ovo. Crazy Russian Hacker ima ideju kako zagrijati prostor u kojem boravite, a za to vam je potrebna tek pokoja svijeća, odnosno lučica. Ako vam i nije potreban dodatni izvor topline, sigurno ste znatiželjni i želite provjeriti je li ova ideja zaista učinkovita. 

Pogledajte video!

>>Ovo vam sigurno nije palo na pamet! Evo kako očistiti kuhano jaje jednim potezom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
12:59 11.01.2014.

Dosadni ste vise s ovim Rusom.Sve sto je on prikazao u svojim videima je vec prije njega netko objavio.Dakle sve ovo je vec vidjeno.

MA
majeltomoguce
12:21 11.01.2014.

Ako i radi ovo je jako skupo grijanje! Računica: Trebaju vam 4 lučice po instalaciji. Lučice gore oko 3 sata, a trebate grijati barem 12 sati dnevno i to je 16 lučica. Čisto sumnjam da vam je jedna instalacija dovoljna za sobu 3x4 metra, pa recimo da trebate 2 intalacije što je dakle 32 lučice. U trgovačkom centru lučice koštaju oko 40 lipa komad (pakiranje od 50 komada je 20kn). Ukupno po prostoriji dnevno vam treba dakle oko 13kn ili mjesečno 390kn po prostoriji!