Novogodišnja noć

'Zalutala' pirotehnika zapalila kombi u Osijeku

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL
'Zalutala' pirotehnika zapalila kombi u Osijeku
01.01.2020.
u 13:21
Očevid traje pa se još utvrđuju detaljne okolnosti tog događaja, no pretpostavlja se kako je riječ o nenamjernom zapaljenju pirotehničkim sredstvom
Pogledaj originalni članak

Pirotehnika je, najvjerojatnije, uzrok požaru koji je buknuo na kombi vozilu parkiranome na parkiralištu jednog trgovačkog centra u Osijeku. Vatra je izbila u novogodišnjoj noći, nekoliko minuta nakon ponoći.

Očevid traje pa se još utvrđuju detaljne okolnosti tog događaja, no pretpostavlja se kako je riječ o nenamjernom zapaljenju pirotehničkim sredstvom.

Izuzev tog incidenta, novogodišnja je noć u PU osječko-baranjskoj protekla relativno mirno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KO
komentant
14:13 01.01.2020.

Netko mora biti odgovoran.

KO
komentant
14:12 01.01.2020.

Ako je nenamjerno , dali to znači da nitko nije odgovoran za nastalu štetu? Ako je tako onda je glupo i od nadležnih i od takvih aršina a jako dobar razlog o totalnoj zabrani pirotehničkih sredstava.

RI
ribar110
16:52 01.01.2020.

Slavi se Nova godina pa se može bacati petarde jer je to kao normalno. Ne znam što se mora dogoditi koliko ljudi i imovine stradati da se ova glupost zabrani. Organizirani vatrometi su jedno a eksplozije nešto drugo.