ŠOKANTNO

Žalio se na bol u želucu pa ga šokirale rendgenske snimke

Foto: ilustracija
Žalio se na bol u želucu pa ga šokirale rendgenske snimke
25.09.2014.
u 12:22
Liječnici vjeruju da je sashimi kojeg se pacijent najeo bio zaražen trakavicom
Pogledaj originalni članak

Ljubitelj sushija iz Kine završio je s tijelom punim trakavica i gotovo je umro nakon što je pojeo pokvareni komad sashimija, prenosi Daily Mail.

Muškarac iz provincije Guangdong otišao je liječniku žaleći se na bol u želucu i svrab na koži. Rendgenske snimke pokazale su da mu je cijelo tijelo zaraženo trakavicom nakon što je pojeo previše komada sirove ribe. Liječnici vjeruju da je sashimi kojeg se pacijent najeo bio zaražen trakavicom.

Kod zaraženih ljudi trakavica u crijevu može narasti do 15 metara za samo nekoliko tjedana. Može preživjeti godinama, a ponekad može proći i nekoliko mjeseci prije no što bude zapažena. Trakavica može izleći jaja u drugim dijelovima tijela i tako ugroziti jetru, oči, srce ili mozak.

>> TV doktor progutao ličinke trakavica da vidi kako djeluju na tijelo

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

NO
nonoinoq
13:12 25.09.2014.

Horor!

IB
istina_boli
17:55 26.09.2014.

Uh koliko ih je i da je skikno ne bi se primjetilo.

GO
GosponVepar
13:42 25.09.2014.

Nije čudo kad se Kinezi i Japanci toliko mrze.