hipodrom

Zajedničko natjecanje konja i pasa

Foto: GettyImages
Foto: GettyImages
31.05.2019.
u 14:27
U sklopu Prvenstva grada Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju ovaj vikend održat će se Parkur izazov za pse, kao i revija pasa u organizaciji Udruge Indigo.
Pogledaj originalni članak

U subotu i nedjelju, 1. i 2. lipnja, na zagrebačkom Hipodromu održava se Prvenstvo grada Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju, a kao posebni gosti nastupit će psi.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo organizator je parkur natjecanja u sklopu kojeg će psi preskakati i prelaziti postavljene prepreke. Natjecanje se održava u subotu u 16 sati, uz podršku i savjete volontera udruge, a već od 13 sati natjecatelji će na stazi moći vježbati sa svojim psima.

Foto: GettyImages

 

Prvi put organizira se i posebna vrsta štafete „Horse&hound utakmica“, spoj preponskog jahanja i psećeg parkura. Štafeta se sastoji od jednog jahaćeg para i jednog vodiča sa psom. Jahač prvi starta, a po završetku zadanog parkura dolazi do baze gdje vodič sa psom preuzima štafetu i odrađuje zaseban parkur, nakon čega se vraća se u bazu.

Za djecu su pripremljene likovne i edukativne radionicama, a moći će i jahati na ponijima. U nedjelju u13 sati počinje revija pasa, za najspretnije i najsretnije osigurane su i nagrade.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.