Prihvaćen prijedlog

Zagrepčanki koja je izbola muža na Lošinju sudit će se u Zagrebu

Foto: Goran Kovacic/pixsell
Kuća na Malom Lošinju u kojoj je Zagrepčanka izbola nevjenčanog supruga
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Kuća na Malom Lošinju u kojoj je Zagrepčanka izbola nevjenčanog supruga
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Kuća na Malom Lošinju u kojoj je Zagrepčanka izbola nevjenčanog supruga
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Kuća na Malom Lošinju u kojoj je Zagrepčanka izbola nevjenčanog supruga
20.08.2014.
u 07:24
Optužena je najprije policiju pokušala navesti na krivi trag tvrdnjama da je muža pronašla ranjenog pred kućom
Pogledaj originalni članak

Zagrepčanki Marti Muheljić (29), optuženoj za pokušaj ubojstva izvanbračnog supruga Davora Marinića u Malom Lošinju lanjskoga rujna, sudit će se u Zagrebu. Vrhovni sud prihvatio je prijedlog za prenošenje mjesne nadležnosti s riječkog na Županijski sud u Zagrebu obrazlažući da će taj sud lakše i ekonomičnije provesti postupak jer i optužena i napadnuti Marinić te većina svjedoka imaju prebivalište na zagrebačkom području.

Mladu Zagrepčanku tužiteljstvo tereti da je izvanbračnog supruga, oca svojeg u to vrijeme dvomjesečnog djeteta, nakon kraće prepirke u kući u Lošinju gdje su bili na odmoru izbola kuhinjskim nožem. Zadala mu je dvije ubodne rane u prsište i jednu u rame. Život mu je spašen u riječkom KBC-u gdje je hitno prevezen s otoka.

Optužena je najprije policiju pokušala navesti na krivi trag tvrdnjama da je muža pronašla ranjenog pred kućom i da joj je prije nego se onesvijestio kazao da su ga napala dvojica, trojica Slovenaca, no u "šuplju priču", iako u kući nije bilo tragova sukoba, policija nije povjerovala i vrlo brzo otkriveno je da je žena lagala. Otkriveno je i da je napadnuti Marinić od prije poznat policiji zbog kaznenih djela imovinskog karaktera i droge te zbog nasilja u obitelji.

M. Muheljić je uhićena, a potom je, nakon što je pred tužiteljstvom iznijela obranu i priznala što je učinila, puštena na slobodu. Tužiteljstvo za nju nije bilo ni zatražilo zatvor, upravo zbog priznanja i obiteljskih prilika.

>> Zagrepčanka koja je ubola muža u Lošinju brani se sa slobode

>> Zagrepčanina u Malom Lošinju nožem izbola supruga?!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
08:56 20.08.2014.

Reprezentativan primjer vanbračne zajednice, trebalo bi ih zajedno sa svim tim silnim tzv. nevladinim udrugama uključiti u projekat obiteljskog odgoja u školama.

Avatar angelkovich
angelkovich
10:28 20.08.2014.

samo da nije rekla da su ga napali slovenci...da je rekla srbi..možda bi se i izvukla...kad su slovenci ikada nekoga ...nešto...neku...napali ?

DU
Deleted user
17:59 20.08.2014.

Život mu je spašen u riječkom KBC-u gdje je hitno prevezen s otoka. VL, ispravite ovo na hrvatski: ... kamo je hitno prevezen ...