PROMO

Zagrepčanke oduševile jesenskim lookovima. Možete li pronaći što im je zajedničko?

Zagrepčanke oduševile jesenskim lookovima. Možete li pronaći što im je zajedničko?
22.09.2018.
u 08:00
22. rujna obilježavamo Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Statistika je poražavajuća, nasilje trpi svaka treća žena u Hrvatskoj!
Pogledaj originalni članak

Na špici nikad ne manjka ljudi i odlične street style mode! Zagrepčanke su i ovog vikenda u trendi kombinacijama odmjerile snage. Ljeto je na izmaku i vrijeme je za povratak subotnjoj tradiciji - šetnji po centru i ispijanju kave. Jeste li primijetili što je zajedničko ženama s fotografija? Je li to možda odjeća, cipele ili frizura?

Nažalost, zajedničko im je to što su obje žene žrtve partnerskog nasilja. Psihički i fizički ožiljci su često skriveni iza savršenih novih frizura i modnih kombinacija.

22. rujna obilježavamo Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Statistika je poražavajuća, nasilje trpi svaka treća žena u Hrvatskoj!

Autonomna ženska kuća Zagreb – žene protiv nasilja nad ženama nevladina je organizacija s misijom pružanja podrške i pomoći ženama koje su preživjele nasilje te osnaživanja ženske pozicije u društvu. Udruga pruža pomoć i podršku kroz rad Savjetovališta i Skloništa za žene.

Potraži podršku i pomoć!

Nazovi Savjetovalište za žene radnim danom od 10 do 17 sati na broj 0800 55 44.

Pozivi su besplatni, a razgovori anonimni i povjerljivi.

I ti možeš podržati žene i njihovu djecu, doniraj!

Kako donirati? Saznaj na: 01-4555233 (radnim danom od 12-16 sati) ili na donacije@azkz.net

Više informacija o radu sa ženama i njihovom djecom te o tome kako ih možeš podržati na: www.azkz.net

Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr