Pokušaj prevare

Zagrepčanin prevario časnu sestru i odnio 30 tisuća eura

Foto: Saša Zinaja
Zagrepčanin prevario časnu sestru i odnio 30 tisuća eura
14.10.2011.
u 10:55
Časna sestra novac mu je slala autobusnom linijom, a on bi ga preuzimao.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija osumnjičila je P. M. (43) iz Zagreba da je prevario časnu sestru za iznos od 30 tisuća eura.

Muškarac je dva puta prošlog mjeseca nazvao franjevački samostan časnih sestara Bezgrešnog začeća u Petrovcu u općini Budva u Crnoj Gori. Predstavio se kao zaposlenik banke iz inozemstva i tražio novac te naglasio da mu je potreban za bolesnog brata. Nakon što je dva puta tražio novac, treći put ga je časna sestra prijavila policiji nakon čega je uhićen. Časna sestra novac mu je slala autobusnom linijom, a on bi ga preuzimao.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DT
dtr
11:31 14.10.2011.

Je li ovo neka prvoaprilska, pa \"procurila\" pola godine ranije?

ZE
.zeitgeist.
11:37 14.10.2011.

Ima se.

UT
utvara73
18:21 14.10.2011.

Netko je možda bio kruha gladan da ostavi milodar vjerujući kako će ga dragi Bog uslišiti i pomoći mu jer je na rubu egzistencije a ona je taj novac olako dala nepoznatoj osobi ili dobro poznatoj osobi s kojom je planirala pljen podjeliti ali je druga strana bila lakoma pa je slučaj morala prijaviti policiji....jadno, a koliko novca tako procirkulira da mi ni neznamo a možda i odlazi političarima za kupnju glasova birača šta me uopće nebi čudilo jer crkva i politika imaju isti cilj