Rock Marinfest

Za Bubamaru prikupili 30.000 kuna

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Marinfest
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Marinfest
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Marinfest
07.01.2014.
u 19:11
Predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Bubamara Tomislav Velić zahvalio je svima koji su kupili kartu, bendovima koji su besplatno svirali, sponzorima, medijskim pokroviteljima, volonterima i svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji Rock Marinfesta
Pogledaj originalni članak

Na humanitarnom 6. Rock Marinfestu, koji je održan 26. i 27. prosinca prošle godine, prikupljeno je 30.000 kuna i taj iznos organizatori će uplatiti na račun vinkovačke Udruge osoba s invaliditetom Bubamara koja okuplja više od tisuću članova iz Vinkovaca i cijele Vukovarsko-srijemske županije. 

Humanitarni Rock Marinfest posvećen je tragično preminulom vinkovačkom glazbeniku Marinu Pokrovcu (1965.–1989.), a tradicionalno se održava u vrijeme između Božića i Nove godine. Prve večeri nastupili su S.A.R.S., Vatra, The Karambol, Jale, Neću žvaku oću kusur i Green shade, a drugog dana The Milky Way, Pips chips&videoclips, Davorin i Bogovići, Septica, Gatuzo i Punčke. Organizator festivala koji je prerastao među najvažnije glazbene događaje u Hrvatskoj u zimsko vrijeme Vladimir Bakarić kaže kako su željeli i ove godine dati priliku mladim, nedovoljno afirmiranim bandovima, ali bilo i glazbenika koji nastupaju od prvog Marinfesta. Bakarić posebno naglašava da su svi bandovi nastupili besplatno.

Predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Bubamara Tomislav Velić zahvalio je svima koji su kupili kartu, bendovima koji su besplatno svirali, sponzorima, medijskim pokroviteljima, volonterima i svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji Rock Marinfesta, kao i svim vinkovačkim hotelima koji su besplatno ugostili glazbenike jer su svi pridonijeli prikupljanju novca za Bubamaru.

>>Počinje dvodnevni Rock Marinfest 2013.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.