Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni koncerti

Počinje dvodnevni Rock Marinfest 2013.

pipsi
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
26.12.2013.
u 11:35

U vinkovačkom Wanilla Clubu večeras u 20 sati počinje dvodnevni humanitarni rock festival Marinfest što se već šestu godinu održava u znak sjećanja na tragično preminulog vinkovačkog glazbenika, Marina Pokrovca

U vinkovačkom Wanilla Clubu večeras u 20 sati počinje dvodnevni humanitarni rock festival Marinfest što se već šestu godinu održava u znak sjećanja na tragično preminulog vinkovačkog glazbenika, Marina Pokrovca. Organizatori su uvjereni da je Marinfest najveći glazbeni događaj u Vukovarsko-srijemskoj županiji i Vinkovcima i jedan od najvažnijih
"zimskih" glazbenih festivala.

Prve večeri nastupaju S.A.R.S., Vatra, the Karambol, Jale, Neću žvaku oću kusur i Green shade, a sutra također s početkom u 20 sati, nastupaju The Milky Way, Pips chips&videoclips, Davorin i Bogovići, Septica, Gatuzo i Punčke. Vizualni identitet Rock Marinfesta je kao i prijašnjih godina, osmislio Dubravko Mataković koji će i nastupiti u petak sa svojom grupom Septica.

U dva dana nastupit će 70-tak glazbenica i glazbenika, a psojetitelji će moći na štandovima kupiti majice, bedževe, CD-e i druge predmete koje će donirati glazbenici jer sav prihod je, kao i ranijih festivala, namijenjen vinkovačkoj udruzi osoba s invaliditetom Bubamara. Organizatori kažu kako su željeli i ove godine dati priliku mladim, nedovoljno afirmiranim bandovima, ali će tu biti i glazbenika koji su od prvog Marinfesta. Budući se radi o humanitarnom dvodnevnom festivalu, svi bandovi nastupaju besplatno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije