PROBLEMI NA CESTAMA

Vrijeme će se noćas i dalje pogoršavati: Očekuje se i do 30 centimetara novog snijega

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Zimske radosti na autocesti A6 Rijeka - Delnice
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Zimske radosti na autocesti A6 Rijeka - Delnice
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Zimske radosti na autocesti A6 Rijeka - Delnice
02.12.2020.
u 21:18
Ujutro u Gorskom kotaru i na autocesti bili su zimski uvjeti, a najveće probleme stvara olujna bura
Pogledaj originalni članak

Jaka hladna fronta zahvatila je veći dio Hrvatske, a najviše je problema u prometu bilo u Gorskom kotaru. Starom cestom smiju voziti samo osobna vozila i kamioni do 7,5 tona, a na autocesti A1 situacije se smirila i mogu voziti sva vozila.

S obzirom na prognoze koje su dobile dežurne službe, Nova TV javlja kako se kroz noć očekuje i do 30 centimetara novog snijega

"Ujutro u Gorskom kotaru i na autocesti bili su zimski uvjeti, a najveće probleme stvara olujna bura. Stoga je došlo do zastoja tegljača i prikoličara na punktovima Kikovica i Vukova Gorica. Za sada još uvijek ne mogu prometovati kroz Gorski kotar“, istaknuo je čelnik lokalnog ogranka autocesta Valentin Črljenko.

VIDEO Snijeg blokirao Hrvatsku: Potpuni kaos na A1, HAK izdao upozorenje.

Po noći se očekuje jači snijeg, a sutra bi se sve trebalo stabilizirati te bi se promet trebao vratiti u normalu. Črljenko zbog toga napominje koje probleme na cestama može donijeti zatopljenje. 

"Svakako svi vozači neka obrate pažnju kada se voze u takvim uvjetima na cesti. Bit će više vode, prilagodite brzinu, izbjegavati nepotrebna zaustavljanja u traci. Ako postoji kvar bolje je izaći na odmorište na prvi čvor, nego se zaustavljati sa strane gdje se mogu dogoditi nesreće“, zaključio je.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
22:02 02.12.2020.

noćas ce zeko traziti mamu