Sa 2,28 promila

Vozeći pod zabranom teško ozlijedio djevojku i pobjegao

Foto: PIXSELL
Vozeći pod zabranom teško ozlijedio djevojku i pobjegao
01.09.2013.
u 12:45
Djevojka (17) teže je ozlijeđena nakon što je na nju vozeći pod zabranom i pijan vozilom naletio Mario M. (28), priopćila je zagrebačka policija.
Pogledaj originalni članak

Nesreća se dogodila u subotu oko 22 sata u Petrovini Turopoljskoj kod Velike Gorice. Djevojka je hodala uz rub kolnika kada je golfom zagrebačkih oznaka na nju naletio Mario M. Prednjim djelom vozila udario ju je i odbacio na travu, nakon čega je pobjegao. No prolaznici koji su se tu zatekli o svemu su obavijestili policiju, pa je Mario M. uskoro uhićen.

U krvi mu je izmjereno 2,28 promila alkohola u krvi. Inače, vozilom je upravljao u vrijeme dok mu je bila izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od godinu dana. Slijedi mu kaznena prijava, a 17-godišnjakinji je pomoć pružena u KBC Zagreb. (ija)

>> U slijetanju automobila ozlijeđeno petero Albanaca

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.