Varaždin

Vozač školskog autobusa optužen za spolno uznemiravanje učenica

Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
Vozač školskog autobusa optužen za spolno uznemiravanje učenica
16.05.2018.
u 11:07
Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je protiv njega podiglo optužnicu, a dokaže li mu se krivnja, prijeti mu do jedne godine zatvora.
Pogledaj originalni članak

Vozač (66) školskog autobusa optužen je zbog spolnog uznemiravanja učenica. Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je protiv njega podiglo optužnicu, a dokaže li mu se krivnja, prijeti mu do jedne godine zatvora.

Tereti ga se da je 22. veljače prošle godine prilikom ulaska u autobus i za vrijeme vožnje spolno uznemiravao tri učenice u dobi od 11 i 12 godina.

- To je kod njih izazvalo nelagodu, strah i uznemirenost - kažu u DORH-u.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:39 16.05.2018.

Dragi naš Beti Ivči, kakva ti je to krnja i slobokrvna vijest?! Budući da je taj tvozač pedofil, trebao si ga obvezatno povezati s Katoličkom crkvom kako bi ti vijest dobila na specifičnoj težini i punokrvnosti. Ako ništa drugo, mogao si barem napisati da taj tip svake nedjelje redovito ide u crkvu, bez obzira na to je li to točno ili nije. Ionako novimana više nije bitna istina, nego dojam koji se kani izazvati za nečiji račun. Oj nedoučeni Beti Ivči, zar te mi moramo učiti tvojem poslu?