DANAS U VEČERNJEM

Vladin izvor: Arbitražni sud treba raspustiti, odluka se ne može prihvatiti kao zakonita

Foto: VL
Vladin izvor: Arbitražni sud treba raspustiti, odluka se ne može prihvatiti kao zakonita
25.07.2015.
u 00:02
Sud je toliko kompromitiran da se nijedna njegova odluka ne može prihvatiti kao zakonita
Pogledaj originalni članak

Idealno bi bilo da Arbitražni sud, kad dobije naše pismo s detaljima skandala, s prevedenim transkriptima i snimkama razgovora slovenskog arbitra Jerneja Sekolca i slovenske zastupnice pred Sudom Sime Drenik, koje je Večernji objavio, bude toliko zgrožen i šokiran da raspusti sam sebe.

Pitanje je koliko detaljno oni znaju što se događalo i koji je razmjer skandala. Tako je izvor iz Vlade ocijenio “najbolji” scenarij za Hrvatsku.

Bez obzira na to hoće li se Sud raspustiti ili ne, Zagreb čvrsto ostaje pri stavu da je zbog skandala slovenske strane Sud toliko kompromitiran da se njegova odluka ne može prihvatiti kao zakonita.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote ili prelistajte e-izdanje.

Iz tiskanog izdanja još izdvajamo:

Otet Hrvat u Kairu: Riječ je o 31-godišnjaku, ocu malodobnih sina i kćeri iz slavonskog mjesta

Miletić: IDS neće sa SDP-om dok ne pokažu svoj program

Škegro u prilogu Obzor: Tko god kaže da je rast moguć bez bolnih rezova, laže!

Turistička patrola posjetila je Rab, otok na kojemu se kupao i engleski kralj Edward VII.

Super subota! Potražite luksuzni magazin Moje zdravlje na 100 stranica uz Večernji za samo 5 kuna

Foto: VL

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

Avatar future Gohan
future Gohan
22:59 24.07.2015.

Napisao sam čim sam ovo pročitao, tj. ovu aferu, i iza toga stojim. Kao prvo. hvala VL što je to objavio. Čestitke tajnim agentima koji su ovo snimili i kasnije predali VL. A što se tiće Vlade, opet, ne želim se farbati ničijim stranačkim bojama, po ovom pitanju, osobno, pitam se kakvi kakrakter imaju predsjednik Vlade, ministrica i svi oni činovnici u državnim slažbama ako sada ne reagiramo i jednostavno ne poduzmemo sve da se sud ne raspusti u ovom obliku. Korupcija je dokazana, a sad kakvi moraš biti da šutiš i dozvoliš da ti otmu tvoje korumpirani činovnici... Gospodo, to su samo fiškali, korumpirani. Takvima treba reči ne, takve treba odvesti na sud da im se sudi a ne da oni tebi sude... Dosta riječi i obečenja, pokažite je li imate svoje ja, da li znate za koga radite i zašto, te želite da povijest pamti vaše ime kao onaj koji je mogao nešto poduzeti, ali nije i zato ostali smo bez državnog teritorija... Ovaj put za nedjelovanje nema opravdanja. Ako smo pristali na ucjenu zbog ulaska u EU, e sad pristati na korupciju i ostati bez državne zemlje i mora nema nikakvig smisla kad više nitko te ne može ucjeniti.... Molim lijepo, pokažite konačno malo drskosti u državnom vođenju politke.

GV
golub Vaso
23:11 24.07.2015.

Nadam se jednoglasnoj odluci Hrvatskog Državnog Sabora o izlasku iz ove kvazi arbitraže.

DU
Deleted user
22:18 24.07.2015.

Koliki su mito primili suci iz EU ?