Eu fondovi

Vlada i EIB potpisali ugovor o financiranju

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Eu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Eu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Eu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Eu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Eu
30.03.2015.
u 10:16
Potpisivanju su nazočili potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić
Pogledaj originalni članak

Ministar financija Boris Lalovac i potpredsjednik Europske investicijske banke Dario Scannapieco potpisali su Ugovor o financiranju između Republike Hrvatske i Europske investicijske banke za projekt nacionalnog sufinanciranja EU fondova.

Potpisivanju su nazočili potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić.

>> Lalovac: U državnim agencijama nema kontrola oko plaća i službenih putovanja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
20:11 31.03.2015.

I sto to ustvari znaci, molim, novinar, pojasniti? Ako je i vama uopce jasno.

AN
anticenzura
10:29 30.03.2015.

Potpisali su da ce se duziti kod stranih banaka, i strpati nasu djecu u duznicko ropstvo. Jedva cekam izbore da skinemo dvoglavu zvjer HDZ-SDP sa grbace.