Peđa Grbin:

'Dio HNS-ovaca spreman je zbog vlasti žrtvovati stranku'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
HNS
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
hns
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
hns
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
hns
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Peđa Grbin
08.06.2017.
u 09:16
"Dio naših dojučerašnjih kolega iz HNS-a tvrdi da će Hrvatsku spasiti od HDZ-a time što će HDZ održati na vlasti", napisao je Grbin na Facebooku.
Pogledaj originalni članak

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin usporedio je retoriku Mosta prije godinu danas s retorikom dijela HNS-ovaca nakon jučerašnje odluke Središnjeg odbora da krenu u pregovore o koaliciji s HDZ-om

"Prije godinu dana Most je hrvatskoj javnosti govorio da ju spašava od Tomislava Karamarka, iako je upravo taj Most doveo Karamarka na vlast. Na isti način danas dio naših dojučerašnjih kolega iz HNS-a tvrdi da će Hrvatsku spasiti od HDZ-a time što će HDZ održati na vlasti", napisao je Grbin na Facebooku

Grbin smatra tragičnim činjenicu da je dio HNS-ovaca "očito spreman žrtvovati svoju stranku i ostatak političkog kredibiliteta samo kako bi se održali pri vlasti".

 "Ako misle da će spasiti kurikularnu reformu koalirajući s onima koji su je zaustavili, ako misle da će spasiti ekonomiju koalirajući s onima koji su je upropastili i ako misle da će spasiti slobodu govora koalirajući s onima koji su je gušili, onda to mogu nazvati samo - glupim", zaključio je Grbin. 

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZD
zdepar
14:38 08.06.2017.

peđa ti si žrtvovao hrvatsku za bezrazložnu samopromociju ili je to nastavak prekinutog kontinuiteta uništavanja svega hrvatskog

DU
Deleted user
09:28 08.06.2017.

Ajde pedja ne kmeci, Svi ste vi jedan veliki politicki bordel...

Avatar burgos1948
burgos1948
10:38 08.06.2017.

Ma svi bi oni žrtvovali i vlastitu mater , za samo 5 min. vlasti . A da ne govorimo o dobroj lovi koja obilno curi u đepove bez dna .