Turistička promocija

Virovitička županija raspisala natječaj za 'najcool selfie', nagrada je selfie štap

Foto: PR FOTO
Virovitička županija raspisala natječaj za 'najcool selfie', nagrada je selfie štap
05.08.2015.
u 09:29
Autoportreti ne smiju biti snimljeni u kupaonicama, što često viđamo na društvenim mrežama, već u pozadini trebaju biti prepoznatljivi motivi ove županije
Pogledaj originalni članak

Traži se najbolja „selfie“ fotografija, a u potragu se upustila Virovitičko-podravska županija. No, autoportreti ne smiju biti snimljeni u kupaonicama, što često viđamo na društvenim mrežama, već u pozadini trebaju biti prepoznatljivi motivi ove županije.

- Može se vidjeti priroda, kulturni ili povijesni objekti, kulturni ili zabavni događaji.  Dakle, na vama je samo da iskoristite lijepo i sunčano vrijeme, obiđite kulturno-povijesne znamenitosti i prirodne ljepote koje krase našu županiju te budete cool i originalni – pozvali su iz Županije.

Proslavljaju tako, naime, Dan županije. Pobjednička fotografija birat će se u dvije kategorija, jedna će ovisiti o broju „lajkova“ na službenoj Facebook stranici županije, a o drugoj će odlučivati povjerenstvo.

- Autori najboljih fotografija dobit će selfie štap i proizvode iz naše županije, a vrijednost je 300 kuna – priopćili su.  Natjecat se mogu i maloljetnici, a ako baš oni pobijede, nagradu će preuzeti roditelji.

„Selfie“ fotografije s osobnim podacima treba slati na e-mail vpzselfie@gmail.com do 23. kolovoza.

>>  Bez brze ceste Virovitica osuđena na zaostajanje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
15:41 05.08.2015.

Jesenti milu bigulicu, kaj je to "najcool selfie"? Na kojem je to jeziku? Čini se da je to nekakav "anglohrvatski" kojim se služe oni koji ne znaju ni hrvatski ni engleski, nego trabunjaju na nekakvoj mješavini koju ni gladan pas s maslom ne bi probavio. Ljudi, ne budete mejbi bilivili, ali danas mi je sve kul, grejt i najs, imam nekakav majti filing. A kako bi bilo da i ta dična novinarka S. L. Š. jednog dana aplouda svoj fensi selfi, pa da fajnli vidimo tko nam to povremeno hendla veri skilt njuzreporte? Ili da ase čak pojavi na Večernjakovom kaveru!? Bio bi to ferstklas ivent ever. Baj, dir odijens.