Donacija

Vinkovačka Pedijatrija od "Palčića" dobila intenzivni inkubator

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
31.01.2014.
u 09:41
Donacija je vrijedna 173.000 kuna, a, kako je rekla Željka Vučko, predsjednica "Palčića", isti takav uređaj će dobiti još osam rodilišta u hrvatskim bolnicama
Pogledaj originalni članak

Odjel pedijatrije vinkovačke Opće županijske bolnice dobio je intenzivni inkubator s opremom i tri uređaja za njegu nedonoščadi u sklopu humanitarne akcije "Palčić gore" koju je organizirao Klub roditelja nedonoščadi "Palčići". Donacija je vrijedna 173 000 kuna, a, kako je rekla Željka Vučko, predsjednica "Palčića", isti takav uređaj će dobiti još osam rodilišta u hrvatskim bolnicama.

Dodala je kako je vinkovačka donacija, 19. po redu i akcija se nastavlja te je pozvala ljude dobra srca i tvrtke neka se priključe humanitarnoj akciji kako bi svako rodilište imalo ovakav uređaj koji može spasiti život novorođenčadi.

>> Anonimni donator, odvjetnik, rodilištu u Petrovoj darovao 500 ekobenkica

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.