DANAS U VEČERNJEM

Vidoševićevo imanje u Gorskom kotaru iznajmljuje se za vjenčanja

Foto: VL
Vidoševićevo imanje u Gorskom kotaru iznajmljuje se za vjenčanja
27.02.2017.
u 00:01
Paket: Striprevija za 12 kuna uz Večernji list
Pogledaj originalni članak

Bila je 2009. godina, predsjednička kampanja. Jedan od kandidata, u to doba moćni šef Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević, poveo je novinarsku svitu u Gorski kotar, da javnost vidi njegov ranč u selu Hlevci između Skrada i Ravne Gore. Imanje procijenjeno na desetak milijuna kuna prostiralo se na osam hektara, bili su tu nogometno igralište, teniski teren, jezero, staja i mini zoološki vrt. Netko je ubrzo “iskopao” da je ranč registriran kao – planinarski dom.

Iako za šetače i zaljubljenike u prirodu koji se žele odmoriti uz porciju graha ovi “Nadanovi dvori” zapravo nikada nisu bili namijenjeni. No, zato je ovakva registracija omogućila gazdi da plaća tek 500 kuna poreza. Četiri godine nakon Vidoševićeve “demonstracije”, policija je imala svoju. Vidošević je uhićen, a njegovu imovinu blokirao je Uskok. Na popisu nekretnina diljem Hrvatske koje, dok traje blokada, Vidoševići ne smiju prodati našao se i ranč u Hlevcima.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Foto: VL

Od ostalih tema izdvajamo:

>> Analiza Ministarstva financija: HEP nije spreman za prodaju

>> Tajči: Moj muž ima rak, trebamo vašu pomoć

>> Striprevija za 12 kuna uz Večernji list

>> Frank Bilaver: Svi su mi okrenuli leđa jer sam napao Plenkovića

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

PI
pismeni
21:58 26.02.2017.

G. Vidoševiću, pohlepa je najveće zlo!

VI
Vito
07:19 27.02.2017.

Imanje procijenjeno na desetak milijuna kuna prostiralo se na osam hektara, bili su tu nogometno igralište, teniski teren, jezero, staja i mini zoološki vrt. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Zar je to "preorano", isušeno pa zatrpano, životinje pobijene i sve uništeno???? _________________ Zar je ostala samo zgrada na slici???

VI
Vito
07:14 27.02.2017.

Objava: 27.2.2017 | 00:01 DANAS U VEČERNJEM Vidoševićevo imanje u Gorskom kotaru iznajmljuje se za vjenčanja :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ima li ovdje netko tko mi može objasniti kako neživi objekt može sam sebe iznamljivati???? ______________________________ Ne bih pitao kad bi naslov bio napisan svrhovito:::::::::::::::::::: Vidoševićevo imanje u Gorskom kotaru iznajmljuju za vjenčanja ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::