ANKETA

Vidošević prvi put pretekao Bandića, Primorac četvrti

Vidošević prvi put pretekao Bandića, Primorac četvrti
14.12.2009.
u 19:57
Ivo Josipović uspio je dva tjedna zaredom zadržati simpatije 30 posto birača, što pokazuje oporavak njegova rejtinga koji je prije mjesec i pol dana bio na najnižoj razini i iznosio je 24 posto.
Pogledaj originalni članak

ZAGREB – Prvi je put od početka predsjedničke kampanje Nadan Vidošević po rejtingu pretekao M. Bandića koji je dosad bio najbliži ulasku u drugi krug.

Agencija Puls za SDP je napravila redovitu tjednu anketu, od 7. do 13. prosinca, prema kojoj Nadan Vidošević može očekivati 14,3, a Bandić 11,8 posto glasova. U tjednu prije Bandić je mogao računati na 13, a Vidošević na 12 posto glasova.

Ivo Josipović uspio je dva tjedna zaredom zadržati simpatije 30 posto birača, što pokazuje oporavak njegova rejtinga koji je prije mjesec i pol dana bio na najnižoj razini i iznosio je 24 posto. Četvrto mjesto drži Primorac.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

MS
mudako saka
20:09 14.12.2009.

ankete su komedija, treba ukinut instituciju predsjednika radi ovakvih kandidata,bolje nitko nego ovi lopovi. aj možda ostavij jurčevića,tuđmana a sve ostale potrpat u zatvor.

OB
-obrisani-
20:10 14.12.2009.

agencija puls, kojoj je jedan od vlasnika bivši sdp-ovac prof. Lalić napravila je anketu za sdp. MORA da je jako vjerodostojno

BI
bilibrig
20:26 14.12.2009.

Koliko je kjoštala ova anketa. Gluposti.....