UZNEMIRUJUĆI VIDEO

VIDEO Ženi ispalio metak u glavu jer ga je tražila kunu i pol

Foto: YouTube screenshot
VIDEO Ženi ispalio metak u glavu jer ga je tražila kunu i pol
21.11.2019.
u 11:38
Zilda (31) je bila beskućnica, a u trenutku kad mu je prišla, on je bio na putu prema svom snack-baru. Pucao je u nju iz neposredne blizine.
Pogledaj originalni članak

Snimka koja prikazuje ubojstvo na ulici Rio de Janeira u Brazilu zgrozila je svjetsku javnost. Naime, Aderbal Ramos de Castro s dva je hica iz vatrenog oružja usmrtio 31-godišnju Zildu Henrique dos Santos Leandro jer ga je tražila novac za kruh, točnije jedan brazilski real vrijedan kunu i pol.

Zilda je bila beskućnica, a u trenutku kad mu je prišla, on je bio na putu prema svom snack-baru. Pucao je u nju iz neposredne blizine.

Prevezena je u bolnicu gdje je potom preminula.

Muškarčeva odvjetnica kazala je kako je oružje nosio jer je ranije već bio opljačkan, a zbog toga je, tvrdi, tako i reagirao.

Zildina obitelj shrvana je nakon ove tragedije, a njena sestra kazala je kako je, iako ima dom, radije odabrala život na ulici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 84

Avatar ante.vrankovic
ante.vrankovic
13:57 21.11.2019.

Ne slažem se da ovo nije vijest koju treba objaviti, upravo suprotno. Također, idijotizam je da neki traže opravdanje, jer je onda i Hitler isto imao opravdanje da pobije 50 miljona ljudi, jer mu je otac bio alkoholičar. E sad ako svako kom je otac alkoholičar ima pravo pobit 50 miljona ljudi, kako ovdje impliciraju, vidimo da se radi o većim luđacima i monstrumima od ovog ubojice. Činjenica je da je lik ubio ženu bez razloga i iz užitka i da zaslužuje bar smrtnu kaznu.

DU
Duslikr
13:43 21.11.2019.

Članak je tendenciozno naslovljen u Hrvatskoj valuti, nebi li čitatelja doveli u znatiželju/zabludu da je takvo što kod nas moguće. Način kako da se ovaj članak "proda" pod bitan i popularan...

WP
W_P38
12:07 21.11.2019.

Ovakvo ljudsko smeće - pred zid i po kratkom postupku.