NA INTERVENCIJU IZAŠLI I VATORGASCI

VIDEO Teška nesreća na Vodnjanskoj cesti: Dvoje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
02.10.2021.
u 16:55
Kako je došlo do nesreće, utvrdit će očevid.
Pogledaj originalni članak

U subotu ujutro oko 7:30 kod Pule na Vodnjanskoj cesti došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. PU istarska navodi kako su ozlijeđeni prevezeni u pulsku Opću bolnicu. 

Kako je došlo do nesreće, utvrdit će očevid.

O nesreći su se oglasili i vatrogasci JVP Pula. 

- Tehnička intervencija u prometu na DC77 kod skretanja za Fondole. Izlaz na intervenciju sa 2 vozila i 6 vatrogasaca u 7:29. Ozlijeđene osobe su izvučene iz vozila te predane djelatnicima HMP-a. U nesreći su ozlijeđene 2 osobe. Intervencija završila u 8:29 - naveli su. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:09 02.10.2021.

Kakav je auto, cudim se da su istali živi