Oteo se kontroli

VIDEO Roditelji dječaku oduzeli mobitel, šokirali se kad su vidjeli što ih je dočekalo u stanu

Foto: Screenshot Twitter
VIDEO Roditelji dječaku oduzeli mobitel, šokirali se kad su vidjeli što ih je dočekalo u stanu
26.09.2022.
u 09:56
Svom dvanaestogodišnjem sinu oduzeli su mobilni telefon, a on je u bijesu lomio sve po kući od zrcala, računala pa sve do hladnjaka i kreveta
Pogledaj originalni članak

Većina roditelja reći će kako odgoj djece nije jednostavan zadatak, a posebice nije lako uspostaviti autoritet kako ponašanje djece ne bi otišlo u potpuni neposluh.

Međutim, kako je to kad odgoj ode u potpuno krivom smjeru, najbolje svjedoči primjer iz SAD-a gdje su roditelji u jednom gradu doživjeli gotovo živčani slom kada su došli kući te vidjeli što ih je dočekalo.

Naime, svom dvanaestogodišnjem sinu oduzeli su mobilni telefon, a on je u bijesu lomio sve po kući od zrcala, računala pa sve do hladnjaka i kreveta.

Majka dječaka objavila je video koji prikazuje potpuno uništen stan.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

DU
Deleted user
11:31 26.09.2022.

Biti će pokolja kada nestane struje ili interneta, mladi to psihički neće moći podnjeti jer čitav njihov život je u tom mobitelu i ne razumiju da su lijepe stvari oko nas i da samo treba dignuti glavu i pogledati. Bila mi je čast što sam odrastao kao dijete bez mobitela i video igara!

NJ
njofra51
10:22 26.09.2022.

mamino zlato!

DU
Deleted user
10:37 26.09.2022.

eto, ali glavno da se sva 'struka' slaze da razmazeno dijete nije dobro osamarit nego stalozeno tolerirat ispade.