Nevjerojatna situacija

VIDEO Probudio se jutro nakon pijanstva pa u čudu gledao gdje se to nalazi

Foto: Screenshot Facebook
pijani Škot
Foto: Screenshot Facebook
pijani Škot
17.04.2019.
u 18:02
Škot je nakon zabave ušao u pogrešnu kuću i zaspao na kauču, no kada se probudio dočekao ga je bračni par pun razumijevanja
Pogledaj originalni članak

Što biste napravili da vam usred noći pijani muškarac upadne u kuću i zaspi na kauču u vašoj dnevnoj sobi? Većina bi, zasigurno, pozvala policiju, no to nije bio slučaj s jednim bračnim parom iz Glasgowa u Škotskoj.

Upravo se to dogodilo njima kada je jedan muškarac zabunom ušao u njihovu kuću i zaspao na kauču, a prije toga je pojeo tjesteninu.

– Probudili su me i pitali 'Tko si ti?', a ja sam im uzvratio: 'O čemu pričate? Bio sam sinoć na zabavi ovdje'. No muškarac je nastavio: 'Vjeruj mi, čovječe, ovdje nije bilo nikakve zabave sinoć' – ispričao je mamurni Škot u kameru ujutro kada se probudio.

Potom je objasnio kako ga je par pronašao da spava na njihovom kauču, no umjesto da ga istjeraju iz kuće, još su mu ponudili šalicu čaja i cigaretu da mu pomogne s mamurlukom.

– Uzeo sam taksi sinoć, taksi je otišao, a ja sam ušao u pogrešnu kuću. Ušao sam, pokrio se i zaspao – rekao je.

Par u čijoj je kući spavao otkrio je kako si je muškarac tijekom noći pripremio i tjesteninu, a cijela situacija svima je bila vrlo smiješna.

– Hvala Bogu da je ova žena iz Glasgowa, bila je toliko susretljiva, hvala ti puno na razumijevanju – rekao joj je Škot.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.