Incident na letu

VIDEO Pijana putnica nije htjela ugasiti mobitel pa putnike 'počastila' svojom pozadinom

Foto: Screenshot
VIDEO Pijana putnica nije htjela ugasiti mobitel pa putnike 'počastila' svojom pozadinom
09.04.2019.
u 09:38
Incident se dogodio 27. ožujka, a na internetu je osvanulo nekoliko snimki žene koja galami na putnike u avionu na letu iz američkog Orlanda za Newark
Pogledaj originalni članak

Putnike zrakoplovne kompanije Spirit Airlines čiji je avion letio iz Orlanda za Newark u SAD-u zabavila je jedna pijana putnica koja im je pokazala pozadinu nakon što ju je posada zrakoplova zamolila da ugasi svoj mobitel tijekom leta.

Incident se dogodio 27. ožujka, a na internetu je osvanulo nekoliko snimki žene koja galami na putnike u avionu, a potom im pokazuje stražnjicu i 'twerka' nekoliko sekundi.

– Snimajte sve što je... želite – galami ona nakon čega se okreće i trese stražnjicom koju je pokazala svima budući da je nosila poprilično kratku haljinicu.

Na kraju snimke zgrabila je svoje stvari iz pretinca iznad sjedala i napustila zrakoplov, a putnici nisu skrivali oduševljenje.

VIDEO Pogledajte let zrakoplova po jakom vjetru

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:13 09.04.2019.

Ovakvim kravama treba doživotno zabraniti letiti sa svim postoječim avio kompanijama. Neka ubuduće putuje zaprežnim kolima.