OTET NA PUTU IZ ŠKOLE

Objavljena snimka dramatičnog spašavanja dječaka kojeg je oteo ruski pedofil

Foto: Screenshot
Objavljena snimka dramatičnog spašavanja dječaka kojeg je oteo ruski pedofil
21.11.2020.
u 09:30
Skrovište je navodno otkrila neimenovana strana obavještajna agencija
Pogledaj originalni članak

Nakon 52 dana zatočeništva spašen je 7-godišnji dječak iz Rusije kojeg je pedofil oteo na putu kući iz škole. 
Policija je objavila dramatičnu snimku spašavanja na kojoj se vidi kako specijalci probijaju metalna vrata i upadaju u skrovište. Muškarca su oborili na pod, a zatim su u prostoriji pored pronašli dječaka.

Dječak je nestao 28. rujna, nakon čega je uslijedila velika potraga u koju su se uključili policija, vojska i dobrovoljci, ali bez uspjeha. Skrovište je navodno otkrila neimenovana strana obavještajna agencija koja je istraživala tzv. darknet, odnosno skrivena područja interneta koja koriste kriminalci.

- Sad se odmara. Nije tražio ništa, ali ne odvaja se od majke. Nije želio komunicirati ni s kim, samo s mamom i sa mnom - kazao je otac pa dodao da dječak ne želi razgovarati o tome, piše Daily Mail.

Prema policijskim izvještajima, otmičar je 26-godišnji Dmitrij Kopilov koji je ranije oteo jednu djevoju, ali je ona brzo pronađena. Istražiteljima je rekao da nije silovao dječaka jer je "čekao određenu dob". 

Inače, prije pronalaska dječaka mjestom su kružile glasine da je obitelj kriva za dječakov nestanak, no to se pokazalo netočnim. 

Lokalni pravobranitelj za djecu upozorio je da je ovo lekcija za roditelje koji nisu ispratili dijete do i iz školskog autobusa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MR
Mrkonja
10:17 21.11.2020.

Ovakve bi trebalo poslati na sudjenje u Iran ili Saudijsku Arabiju.

MC
McDonaldTrump
09:57 21.11.2020.

Nista neobicno, danas silovatelji, pederi i pedofili slobodno setaju vani i jos su zasticena kasta. Gleday Brigitte Macron, , uciteljica od 39 godina, udata i sa dvoje odrasle djece, vara muza i familiju sa balavcem od 12 godina iz svog razreda. I to nikoga ne sokira.

MX
Mister X
00:14 21.11.2020.

Izgleda da je dečko bolestan im možda i nije silovatelj..