ZAHVALILI SUDIONICIMA

VIDEO Međimurska županija spotom čestitala Božić: Zapjevao i župan Matija Posavec

Foto: Screenshot
VIDEO Međimurska županija spotom čestitala Božić: Zapjevao i župan Matija Posavec
24.12.2022.
u 17:14
Božićni spot Međimurske županije snimljen na pjesmi Željka Thesa "Božićna međimurska".
Pogledaj originalni članak

Međimurska županija odlučila je na neobičan način čestitati svojim sugrađanima sretan Božić to tako što su snimili spot na pjesmu Željka Thesa "Božićna međimurska". Osim brojnih građana koji su sudjelovali, svoj glas sportu 'pridodao je' i međimurski župan Matija Posavec.

 

"Hvala Udruzi za sindrom Down Međimurske županije, Tamari Korunek, Karlu Čehu, Marku Žerjavu, djelatnicima Županijske bolnice Čakovec, Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA, Međimurske energetske agencije, Turističke zajednice Međimurske županije, Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju –Metalska jezgra Čakovec, MIN - Međimurje, investicije i nekretnine, Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Muzeja Međimurje Čakovec i Međimurske županije što su odvojili svoje vrijeme i pomogli u realizaciji ovog božićnog spota", poručili su iz Međimurske županija.

čestitka premijera Plenkovića:

'Svjesni da je još puno posla i izazova pred nama, nastavljamo raditi za boljitak i prosperitet naše domovine'

Uz brojna iskušenja koja smo imali u godini na izmaku, poduzeli smo sve da očuvamo standard naših sugrađana, da sačuvamo društvenu koheziju i spriječimo socijalnu frakturu te da pridonesemo daljnjem gospodarskom rastu i razvoju naše domovine. To ćemo nastaviti činiti, podupirući daljnji rast plaća, mirovina, socijalnih naknada i zaposlenosti u Hrvatskoj, poručio je premijer

NADBISKUP ZAGREBAČKI

Bozanić uputio građanima božićnu čestitku: 'Božja se milost ne nameće'

Nalazimo se u vremenu u kojem snažnije živimo Crkvu kao sinodu, kako u sinodskome hodu Crkve zagrebačke tako i čitave Crkve. Na tom sinodskom hodu Crkva se susreće sama sa sobom, u nastojanju da bude što vjernija Kristu i poslanju što ga je od njega primila. Crkva, u istinskom susretu sama sa sobom, nanovo susreće Krista kojega nosi svijetu i obnavlja svoj misionarski naviještaj evanđelja, navodi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.