Totalni kaos

VIDEO Lopov će cijeli život pamtiti koga je došao opljačkati. Na ovo nije računao

Foto: Screenshot/You Tube
VIDEO Lopov će cijeli život pamtiti koga je došao opljačkati. Na ovo nije računao
16.04.2021.
u 11:23
Očito zaokupljen količinom novca u blagajni, nije ni slutio što će mu se dogoditi
Pogledaj originalni članak

Na internetu se pojavila snimka nadzorne kamere pljačke u jednoj pizzeriji 2019. godine. Iako se ne zna gdje je snimka točno nastala, korisnici su oduševljeni onime što se dogodilo pljačkašu.

Pljačkaš naime ulazi u restoran i od prodavačice traži novac iz blagajne. Ulazi na stražnja vrata, a u tom trenutku dolazi još jedan djelatnik. I dok njegova kolegica pljačkašu daje novac iz blagajne on ni ne sluti, očito zaokupljen količinom novca, što će mu se dogoditi.

I da, trenutak njegove nepažnje iskoristio je djelatnik, a lopov je dobio batine. 

Pogledajte video koji bi nekima mogao biti uznemirujući

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RE
reborn
14:21 16.04.2021.

I na kraju su ga izbacili a on je prijetio vatrenim oružjem?!? Valjda više nemaju ni volje zvati policiju, jer očito policija ništa ne bi napravila... Jadno.