KARMA

VIDEO Izvrijeđao suca zbog zatvorske kazne, ovakav odgovor nije očekivao

VIDEO Izvrijeđao suca zbog zatvorske kazne, ovakav odgovor nije očekivao
20.03.2019.
u 08:37
Bryant je na suđenju 1. ožujka bio vidno uznemiren zbog presude od 22 godine zatvora za provalu, pljačku i nošenje skrivenog oružja
Pogledaj originalni članak

Manson M. Bryant (32) dobro će zapamtiti suca Eugenea Luccia koji nije trpio njegovo ponašanje tijekom presude vezano uz zločine muškarca iz Painesvillea. 

Bryant je na suđenju 1. ožujka bio vidno uznemiren zbog presude od 22 godine zatvora za provalu, pljačku i nošenje skrivenog oružja. Nakon što mu je sudac izrekao kaznu on se dignuo i ''počastio'' sud sočnim psovkama, a jučer je objavljena i snimka iz suda.

Sudski policajac smirivao je nervoznog Bryanta, a sudac mu je zbog nepoštovanja suda i psovanja odlučio kaznu produžiti za čak 6 godina! Pogledajte kako je to izgledalo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

DU
Deleted user
09:14 20.03.2019.

nije 22 godine za pljačku, nego zbog ponavljanja više kriminalnih djela za koja je već bio osuđivan. prvo mu sudac nije dao maksimalnu kaznu od 28 godina nego 22 godine jer je vidio žaljenje kod optuženog, a nakon psovki je rekao da ne vidi žaljenje i dernuo ga maksimalno

DU
Deleted user
09:10 20.03.2019.

Bravo za suca! Problem je samo da konja (isprika konjima) treba hranit i čuvat tako dugo, nadam se da će morati odraditi za to što poždere i za smještaj.

Avatar heyhay
heyhay
10:12 20.03.2019.

kod nas bi mu dao 4 godine i 11 mjeseci