OŠTEĆENE KUĆE

VIDEO Izašla iz kuće i skoro teško stradala: Grom udario u stablo, komadići letjeli po ulici

Foto: Screenshot/YouTube
Foto: Screenshot/YouTube
Foto: Screenshot/YouTube
Foto: Screenshot/YouTube
10.08.2020.
u 10:04
Na snimci se može vidjeti kako su komadići stabla letjeli po četvrti, a Sarah je iste sekunde pobjegla u kuću.
Pogledaj originalni članak

Nekoliko kuća i automobila oštećeno je nakon što je grom udario u drvo u američkom gradu Morgan. Do udara je došlo prošlog petka oko 19.45 sati, a sve je snimila i nadzorna kamera.

Sarah Ribardi tek je izašla iz svoje kuće u ulici Onstead kada je kraj nje udario grom. Na snimci se može vidjeti kako su komadići stabla letjeli po četvrti, a Sarah je iste sekunde pobjegla u kuću.

- Bog je definitivno bio s nama! Korak bliže i zadobila bih teške ozljede. Grom je pogodio stablo kod našeg susjeda. Drago mi je da su susjedi i moja obitelj dobro - napisala je Sarah na Facebooku gdje je objavila fotografije štete koja je nastala u kući kao i ono što je ostalo od stabla.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TE
texas
10:36 10.08.2020.

Gospodin upozorava!