SASTANAK OGRANKA STRANKE

VIDEO Imamo snimku iz Domovinskog pokreta: Znali da je Škorino vino isporučeno, ipak to zatajili?

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Privatna arhiva/Pixabay
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Penava, novi predsjednik Domovinskog pokreta - arhiva
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: Vesna Vučemilović nositeljica je liste Domovinskog pokreta za IV. izbornu jedinicu
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Škoro priznao poraz i čestitao Tomaševiću
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
23.12.2021.
u 17:39
Uz snimku, isporučene su nam i fotografije, a kako je pojašnjeno, na jednoj je pored vina koje se konzumiralo i dijelilo na dočeku rezultata parlamentarnih i lokalnih izbora
Pogledaj originalni članak

Nastavlja se priča oko vina Miroslava Škore i Domovinskog pokreta. Na adresu naše redakcije stigli je anonimna snimka, kako se tvrdi, sastanka Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije održanog 22. kolovoza ove godine, na kojoj se čuje glas Krešimira Bubala, predsjednika Nadzornog odbora Domovinskog pokreta, kako ispituje sve predsjednike ogranaka i mjesnih odbora u županiji koliko su Škorinog vina dobili.

Snimka je sastanka, navodno, duža od dva sata, no nama je stigao dio o prebrojavanju vina u trajanju od dvije minute i sedam sekundi. Pošiljatelj snimke navodi kako ona "potvrđuje da su najviši dužnosnici DP-a cijelo vrijeme znali da je vino isporučeno, ali su ipak Državnoj reviziji to zatajili".

"Ja bih vas molio, svi ste vi dobili Vino Škoro, pa bih molio, Antunovac, koliko je dobio boca?", pita Bubalo na snimci.

"Ja niti jednu nisam vidjela", odgovaraju iz Antunovca.

Da su dobili nula boca, odgovaraju i iz Belišća i Donjeg Miholjca, kao i Škorinog rodnog Višnjevca, no po karton, odnosno šest boca dobili su, kako se čuje, u Našicama, Valpovu, Čepinu, Đakovu, Tenji... 

"I CD smo dobili", čuje se nečiji glas na kraju snimke.

- Nemam potrebe komentirati bombaša samoubojicu – kratko nam je kazao Krešimir Bubalo, misleći pri tome na Miroslava Škoru, kojeg je istim riječima nazivao i kada je došlo do raskola u stranci.

Uz snimku, isporučene su nam i fotografije, a kako je pojašnjeno, na jednoj je pored vina koje se konzumiralo i dijelilo na dočeku rezultata parlamentarnih i lokalnih izbora tadašnji glavni tajnik stranke Dario Žepina te voditelj Z1 televizije.

Foto: Privatna arhiva

Na drugoj je uz automobil s punim prtljažnikom vina i CD-ova je Maja Dragašević pomoćnica glavnog tajnika za mlade.

Foto: Privatna arhiva

PIŠE ZVONIMIR DESPOT

Zašto pad Vukovara nije proglašen genocidom? Poznati su svi odgovori

U javnom prostoru postavilo se ovih dana pitanje zašto stradanje Vukovara nije proglašeno genocidom, zašto za to nitko od naših nije tužio agresorsku stranu i slično. Sve je to izbilo u javnu sferu u okviru javnih prepirki oko genocida u Srebrenici. I kao da su mnogi zaboravili na tužbu RH protiv tadašnje SR Jugoslavije (SRJ, kasnije Srbije i Crne Gore), koja je podnesena još 2. srpnja 1999. godine pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu.


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

SP
Spezzi
19:00 23.12.2021.

Mislim da je ova afera od 20 butelja vina veća od slučaja maznutih 15 milja Gabrijele Žalac, vjetroelektrana i Fimi medije skupa.

TO
ToVuS
17:55 23.12.2021.

Pa kad kažu da je hdz osuđena stranka...oni se bave samo nekim sitnim milionima..a ovi ne znaju gdje je vino završilo.

Online Đeneral
17:36 23.12.2021.

Promašili ste cio fud-bal, nije DP pokrenuo referendum. Morate nekako to vino ugurati Mostu.