ZASTRAŠUJUĆA SCENA

VIDEO Hrabri potez oca spasio sina od automobila koji je počeo nekontrolirano juriti

Foto: YouTube/Viral Hog
VIDEO Hrabri potez oca spasio sina od automobila koji je počeo nekontrolirano juriti
06.03.2023.
u 10:20
Automobil koji je bočno bio parkiran na ulici u jednom je trenutku krenuo voziti unazad te jako ubrzao, zbog čega je udario automobil koji se nalazio iza njega, odbio se od njega te krenuo ravno prema djetetu koje je sa svojim ocem izašlo van iz trgovine
Pogledaj originalni članak

Dramatična scena zabilježena je nedavno u Sankt Peterburgu u Rusiji kada je dijete umalo moglo kobno nastradati od automobila koji se počeo nekontrolirano kretati, no cijelu stvar spasio je hrabri otac. 

Naime, snimka cijene scene objavljena ja na YouTubeu, a pobliže pokazuje što se točno dogodilo. Iako je na prvu snimka nadzorne kamere koja gleda na ulicu izgledala uobičajeno, jedan automobil počeo je davati naznake ''čudnog'' ponašanja. 

Automobil koji je bočno bio parkiran na ulici u jednom je trenutku krenuo voziti unazad te jako ubrzao, zbog čega je udario automobil koji se nalazio iza njega, odbio se od njega te krenuo ravno prema djetetu koje je sa svojim ocem izašlo van iz trgovine. Kada je otac vidio kako se automobil neće zaustaviti, brzo je primio dječaka u ruke i počeo trčati. Iako nije poznato zbog čega je vozač krenuo tako voziti i u kakvom je stanju, hrabri otac i sin prošli su bez ikakvih ozljeda.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Moodleen
Moodleen
17:31 06.03.2023.

Kaj u Rusiji postoje auti? A u 4. stoljeću su.