šou u srbiji

VIDEO 'Cijeli život je stao zbog žirafe, što bi bilo da je došao slon!'

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
VIDEO 'Cijeli život je stao zbog žirafe, što bi bilo da je došao slon!'
09.10.2012.
u 16:05
Popularna žirafa Jovanča bila je vijest dana i glavna zvijezda kad je stigla u taj srbijanski grad
Pogledaj originalni članak

Sjednica skupštine grada Jagodine trajala je danas svega pet minuta, nakon koje su se vijećnici, na čelu s gradonačelnikom Draganom Markovićem – Palmom, uputili u zoološki vrt "Tigar" gdje su nazočili službenom vjenčanju medijski najpopularnijeg stanovnika vrta, muške žirafe Jovanče, piše Blic.

- Cijeli život je stao u Jagodini, zbog jedne žirafe, pa što bi bilo da je došao slon! - ismijavao je cijelu situaciju popularni srbijanski reporter i komentator Petar Luković, koji je bio zgrožen tim medijskim cirkusom.

Njegov cijeli komentar poslušajte u isječku s Youtubea. 

Inače, popularna žirafa Jovanča bila je vijest dana i glavna zvijezda kad je stigla u taj srbijanski grad.

Životna suputnica Jovanče tako je postala žirafa Ema, stara sedam i po godina, koja je stigla iz zoološkog vrta Beograd i od Jovanče je starija pet godina.

– Kako je Jovanča postao spolno zreo, dogovorili smo se da ga ženimo, nađemo mu djevojku, koju smo i dobili iz Beograda – rekao je gradonačelnik Marković i dodao:

– Obećao sam da ću oženiti žirafu jer je bilo najavljeno da će se u Beogradu nešto dogoditi, neke parade, izložbe, a budući da je poznato kako sam ja human čovjek i da se zalažem za ljudska prava, a siguran sam da ljudska prava nisu prekršena kod onih koji stalno pričaju kako im netko nešto zabranjuje, obećao sam ženidbu Jovanče i ispunio to.

– Milina ih je gledati kako se vole, nježno gledaju, paze. Očekujem da ćemo za dvije godine imati četiri žirafe u našem ZOO vrtu – zaključio je gradonačelnik Jagodine.

>>Žirafi stalo srce nakon što su je satima lovili po gradu u Italiji

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar My Style
My Style
16:26 09.10.2012.

Volite vi takve vesti. Inace, Palma jeste onako malo cudan lik ali je od svoje Jagodine napravio neku vrstu malog raja. Kakav Aquapark sa kakvim spravama je napravio - da ne verujete, pola Sumadije uziva u njemu u vrele letnje dane :))

AJ
Ajduk
10:08 10.10.2012.

Nije sednica prekinuta vec kod Palme ( na obali mora ) sve sednice traju do 15 m. Covek ima klasicnu diktaturu koja Gle vraga daje izvanredne rezultate !? A kako je doticni poznat po svojim izjavama ( da bi mu svirali i Bah i Betoven samo je tad bio mali ) juce je dodao jos jedan biser - o papcima kod zirafe jer se to tako kaze kod kopitara ??!! Sve u svemu Ne ponovljivi Pedero mrzitelj. ( A ide mu ) !

BM
Boris Markovic
11:31 10.10.2012.

JAGODINA, 9. oktobar 2012, (Njuz) – Petogodišnji dečak iz Jagodine napravio je pravi skandal tokom ceremonije venčanja žirafa u Jagodini kada je glasno izjavio da nije normalno venčavati životinje, zbog čega je udaljen sa venčanja i zabranjen mu je ulaz u jagodinski zoološki vrt na neodređeno vreme. Dečak je, kako javlja reporter Njuza sa lica mesta, umalo uništio prvo venčanje žirafa u Srbiji, ali su ga okupljeni građani Jagodine prekorili i objasnili mu da je venčanje žirafa sasvim normalna stvar. Roditelji petogodišnjeg dečaka uputili su javno izvinjenje zbog nedoličnog ponašanja svog sina i obećali da će sa njim obaviti ozbiljan razgovor zbog današnjeg ispada. - Uvek je bio primerno dete i nije nam jasno otkud mu sada ideja da je venčanje žirafa nešto nenormalno i hrabrost da to javno kaže pred svim ovim ljudima. Upućujemo svima duboko izvinjenje zbog onoga što su pretrpeli zbog strašne izjave našeg sina – rekli su roditelji dečaka.