Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegla iz cirkusa

Žirafi stalo srce nakon što su je satima lovili po gradu u Italiji

odbjegla žirafa (1)
Foto: Marco Isola
1/7
24.09.2012.
u 12:13

Žirafa je, naime, galopirajući u bijegu izazvala nekoliko prometnih nesreća, a na kraju su joj dali dvije injekcije sedativa kako bi je zaustavili i umirili

Ne zna se tko je bio više zastrašen, žirafa koja je pobjegla iz cirkusa ili stanovnici talijanske Imole koje je iznenadila životinja na ulicama njihova grada. 

Lov na odbjeglu životinju potrajao je nekoliko sati, a završio je tragično.

Žirafa je, naime, galopirajući u bijegu izazvala nekoliko prometnih nesreća, a na kraju su joj dali dvije injekcije sedativa kako bi je zaustavili i umirili. Nesretna životinja nije izdržala te joj je srce otkazalo uslijed anestezije.  

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Meggi
Meggi
12:57 24.09.2012.

Jadna životinja. Često ljudi znaju biti veće 'životinje' od samih životinja. Cirkuse i zoološke vrtove bi trebalo zakonom zabraniti u svim državama.

Avatar commentator
commentator
16:59 24.09.2012.

Iako su fotografije zabavne, pogotovo ona prva, ima istine u onome što piše Meggi. Šteta što je završilo loše.

IP
info_punkt
22:36 24.09.2012.

dakle, naslov treba glasiti: "žirafa ubijena smrtonosnom injekcijom"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije