ODGOVORIO MILANOVIĆU

Veselica: Plenković mi je bio prijatelj u najtežim godinama, a Stipe Milanović je prekinuo kontakte

Veselica: Plenković mi je bio prijatelj u najtežim godinama, a Stipe Milanović je prekinuo kontakte
17.04.2021.
u 17:22
Želim naglasiti kako je Andrej Plenković bio moj prijatelj u najtežim godinama iza sloma Hrvatskog proljeća kada su Marko i Vladimir Veselica od strane Tita proglašeni državnim neprijateljima broj 1. i 2., kaže Vladislav Veselica
Pogledaj originalni članak

Nakon što ga je predsjednik Zoran Milanović spominjao danas na obilježavanju 100. obljetnice Proštinske bune, oglasio se i Vladislav Veselica, član Uprave Janafa.

Milanović je, podsjetimo, govorio o Draganu Kovačeviću i aferi Janaf te je kazao kako je blizak Kovačevićev prijatelj Vladislav Veselica, sin Vlade Veselice, išao u razred s Andrejem Plenkovićem. Dodao je kako je kasnije, nakon što je radio u banci koja je propala, postavljen na visoku poziciju u Janafu.

– Vezano uz posljednji istup predsjednika Milanovića u kojem se dotakao i pokojne braće Veselica (moga strica i oca), želim naglasiti kako je Andrej Plenković bio moj prijatelj u najtežim godinama iza sloma Hrvatskog proljeća kada su Marko i Vladimir Veselica od strane Tita proglašeni državnim neprijateljima broj 1. i 2. Nažalost, isto se ne može reći i za Stipu Milanovića, vjenčanog kuma mog pokojnog oca dr. Vladimira Veselice koji je s mojom obitelji u razdoblju od 1972. do 1990. prekinuo svaki kontakt. Također, želim skrenuti pažnju kako je moj odnos s Draganom Kovačevićem bio isključivo profesionalan i formalan, a ne prijateljski ili interesno povezan, kako to insinuira Milanović – kazao je za Večernji list Vladislav Veselica.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 89

MA
MarasG
18:16 17.04.2021.

Nekako mi se cini da je milanovic zaglibio duboko u mulju zvanom janaf.

Avatar Flowerbomb
Flowerbomb
18:42 17.04.2021.

Milanović izgubi glavu svaki put kad se spomene Janaf 🤔

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
18:38 17.04.2021.

Samo bu.ala vjeruje Brandu !