slučaj 'Express Tours'

Mornar: Pomažemo da se problem riješi, ali Ministarstvo ne može više učiniti

Foto: Alen Brodar/Zagorje International
Vedran Mornar,Zabok
Foto: Alen Brodar/Zagorje International
Vedran Mornar,Zabok
Foto: Alen Brodar/Zagorje International
Vedran Mornar,Zabok
Foto: Alen Brodar/Zagorje International
Vedran Mornar,Zabok
Foto: Alen Brodar/Zagorje International
Vedran Mornar,Zabok
Foto: Alen Brodar/Zagorje International
Vedran Mornar,Zabok
11.06.2015.
u 16:30
Ministar Vedran Mornar komentirao je slučaj "Express Tours" u Zaboku
Pogledaj originalni članak

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Vedran Mornar sa suradnicima je obišao Školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok te gradilišne sportske dvorane uz zabočku Gimnaziju Antuna Gustava Matoša. 

Komentirao je pritom slučaj "Express Tours", u kojem putnička agencija nije rezervirala ni uplatila smještaj za nekoliko već uplaćenih putovanja, maturalaca i ekskurzija učenika iz više međimurskih osnovnih škola.

– Ministarstvo tu može vrlo malo učiniti, možemo samo dati slučaj na razmatranje mjerodavnima. Kao Ministarstvo ne možemo ulaziti u financijske aranžmane, ali smo u kontaktu sa školama i pokušavamo djelovati kao neka vrsta posrednika da se problem riješi, ali vlastitim snagama, ponavljam, ne možemo učiniti puno – zaključio je Mornar. 

Obilazeći zabočku sportsku dvoranu, najavio je njezin završetak do kraja godine, što će puno značiti za Zabok – kako za učenike iz dviju zabočkih srednjih škola, tako i za brojne sportske klubove, prvenstveno za Košarkaški klub Zabok, koji domaće utakmice igra u susjednoj Bedekovčini.

>>Propali maturalci i izleti jer agencija nije uplatila smještaj u hotelu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DI
Dingač
16:59 11.06.2015.

jao ... narode moj ... kakvu mi vladu imamo ... nekakav lopov iz agencije expres ... pljačka javno naše škole i naše učenike a ministar je posrednik??? ... gdje je ostoja ??? zašto milicija nije u akciji ... zašto nisu uhapsili vlasnika agencije ?! u svakoj europskoj zemlji lopov bi bio u lancima, njegova imovina zamrznuta a škole bi normalno radile po planu. ostavka ove nesposobne lopovske posredničke vlade! Ostavka!

HR
H.R.T.99
17:03 11.06.2015.

Ne vjerujem im više ništa. Milanovićeva vlada je vlada lažova. Na sva zvona propagiraju rast BDP-a od 0,5% (što je već samo po sebi katastrofa jer BDP Slovenije iznosi 2,9%). Realni rast BDP-a u Hrvatskoj je 0,1%. U takvom stilu su i druge "uspješne" brojke ove nesposobne vlade. Sposobni su za propagandu, to da. A na godišnjem nivou rast BDP-a u Hrvatskoj je 0,00% pnavljam 0,00%.

Avatar zabadalo5
zabadalo5
20:19 11.06.2015.

Kako vas nije sram!! Tko je toj agenciji dao licencu?! Agencija je u blokadi od travnja, zašto nitko nije reagirao? Gdje su sve te naše inspekcije, ministarstva i koja je njihova svrha?!