Promo

Večernji vam list u ponedjeljak daruje vodonepropusnu futrolu za mobitel

Večernji vam list u ponedjeljak daruje vodonepropusnu futrolu za mobitel
VL
Autor
PR Članak
20.07.2018.
u 17:29
Ljeti se na plaži često dogodi da u more uđemo s mobitelom pa on završi na morskom dnu. Da vam se takve neugodnosti ne bi događale, pomoći će vam Večernji korisnim darom
Pogledaj originalni članak

Navikli smo mobitel nositi kamo god pođemo. Kad se spremamo izaći iz kuće, prvo što učinimo jest staviti mobitel u džep. Postala je to nesvjesna, refleksna radnja. Bez mobitela ne idemo nikamo, pa ni na plažu. A onda ga nerijetko nesvjesno ponesemo sa sobom i u more! Večernji list pomoći će vam stati na kraj toj neugodnosti darujući vam vodootpornu futrolu za mobitel, koja će se u ponedjeljak 23. srpnja naći u bogatom ljetnom paketu koji uključuje Večernji list, ljetni Večernji i Franckov Bianca instant napitak – i to sve za samo 20 kuna!

Kupate li se, plovite li na brodu, plutate li na zračnom jastuku ili jurite na jet skiju, vodootporna futrola spriječit će da vam mobitel ispadne i ne završi na dnu mora. Bogat ljetni paket Večernjeg lista u kojem je ovaj korisni dar na prodajnim mjestima bit će u ponedjeljak 23. srpnja. Zahvaljujući njemu, ljeto će vam biti ugodno i bez neugodnih slučajnosti. U paketu za samo 20 kuna potražite svoju vodootpornu futrolu, zajedno s Večernjim listom, ljetnim Večernjakom i Bianca instant napitkom. Požurite jer su količine  ograničene!

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.